top of page
  • Foto van schrijverEveline

6 x Valentijnsdag tips in Hilversum

Valentijnsdag komt eraan. Sommigen vieren het helemaal niet. Maar voor degenen die het wel vieren heb ik de leukste tips in Hilversum en omgeving op een rijtje gezet.

De klassieke dates (dinner, movie), maar ook voor als je geen budget hebt. Lees snel verder wat er te doen is in Hilversum!© Brasserie Monsees


Dinner Date

Je kan nooit verkeerd gaan met een dinner date. En als je geen Valentijnsdag viert, is het alsnog een leuk excuus om van een speciaal Valentijnsdag menu te genieten! De menu's starten al het weekend, omdat Valentijnsdag dit jaar op een maandag valt. De leukste menu's vind je onder andere bij Brasserie Monsees, Brasserie Mans, Rex, Meddens en De Open Keuken. Een fancy dinner bij Dudockx is ook geen straf.

Ontbijt op bed Romantisch ontbijtje op bed? Of een uitgebreide brunch? Je kunt dit natuurlijk zelf maken, maar je kunt dit ook voor je laten doen. Bij Koffie & JIJ, STEK of 30 ML kun je heerlijk ontbijten. Your Coffee heeft zelfs een High Tea ter ere van Valentijnsdag.

Zelf een ontbijtje maken? Check dan hier de lekkerste bakkers in Hilversum.

Staycation Een nachtje weg in een hotel? Dit kan heerlijk in eigen stad of omgeving. Ben je er toch eventjes uit en support je je locals!

Hotel de Wittebergen in Hilversum biedt een Valentijnsarrangement; met en 4-gangen Valentijnsdiner, een fles prosecco, overnachting in luxe comfort hotelkamer en een live cooking ontbijtbuffet de volgende morgen.

Meer hotels, informatie en prijzen voor jouw staycation? Staycation in Hilversum vind je hier , staycation in 't Gooi vind je hier.Moviedate De klassieker; een moviedate. Speciaal voor Valentijnsdag hebben zowel Vue Cinemas als Filmtheater Hilversum een special, namelijk: Romeo en Julia, Live Ballet at Royal Opera House (Seizoen 2021/2022). Deze special duurt ruim 3 uur inclusief pauzes en verteld het romantische verhaal van Romeo en Julia.

Tickets voor Filmtheater Hilversum vind je hier en tickets voor Vue vind je hier.

Maak een wandeling Goedkoop, altijd open en you can never go wrong. Maak een heerlijke wandeling. Mijn favoriete wandelgebieden in het bos en over de heide in de buurt vind je hier. Evenals prachtige wandelingen langs de 's Gravelandse buitenplaatsen. Je vindt er prachtige landhuizen waar je heerlijk bij kunt weg zwijmelen.


Als je dan toch aan het wandelen bent, vergeet deze leuke tips niet:

Netflix & Chill Geen budget of geen zin om eruit te gaan? Je kunt ook thuis daten! Ga eindelijk die ene lange film kijken die jullie al een tijd willen zien. Ga samen een serie bingewatchen. Ga samen koken of kook voor elkaar. Hoe maak je het toch anders dan andere dagen dat jullie op de bank tv kijken? Zorg ervoor dat je lekkere dingen in huis haalt en een lekkere fles wijn open trekt. Maak het gezellig in huis met kaarsjes en creëer je eigen thuisbioscoop(je).


Een aantal tips voor jouw thuis date:

Comments


bottom of page