top of page
  • Foto van schrijverEveline

9 x glühwein to go

Bijgewerkt op: 29 dec. 2021

Wat hoort er bij de winter? Snert, worst en natuurlijk glühwein. Ik heb mijn favoriete spots op een rijtje gezet waar jij je glühwein to go kunt halen!


© Bij de Tuinman

Bij de Tuinman

Na of tijdens het wandelen over de Hoorneboegse heide kun je bij Bij de Tuinman terecht voor je glühwein to go! De gezellige buitenbar is niet te missen. Neem er een soepje of iets anders lekkers bij.

Hoorneboeg 4, 1213 RE // https://bijdetuinman.nl


La Petit Crêperie

Een recent geopende hotspot op de Gijsbrecht, maar laat zich niet uit het veld slaan. Dagelijks geopend voor voor het afhalen glühwein en de crêpes of galettes mogen hier natuurlijk niet bij missen.

Gijsbrecht van Amstelstraat 120, 1214 BC // www.lapetitecreperie.nl© Theehuis 't Bluk

Theehuis 't Bluk

Wandelen over de Zuiderheide? Vergeet dan niet langs deze leuke buitenbar te gaan! Theehuis 't Bluk heeft heerlijke winter toppers, zoals glühwein, erwtensoep en oliebollen to go.

Zuiderheide 2, 1251 SE Laren //www.bluk.nl


De Groene Afslag

Tussen Hilversum en Laren in vind je de Groene Afslag. Momenteel natuurlijk gesloten, maar niet voor haar glühwein to go! Samen met snert voor de totale winterse beleving.

Amersfoortseweg 117, 1215 AV Laren // https://degroeneafslag.nl© Grand Café Groeneveld

Grand Café Groeneveld

Deze spot kom ik graag om in de buurt van Baarn te wandelen, of om Kasteel Groenveld. Grand Café Groeneveld heeft een foodtruck. In Winter Wonderland sfeer. Én huisgemaakte glühwein, eventueel met lekkers erbij.

Groeneveld 2, 3744 ML Baarn // https://grandcafegroeneveld.com


Eetcafé de Kei

Voor eetcafé de Kei is de buitenbar geopend voor take-away! Naast lekkere warme glühwein to go, hebben ze ook erwtensoep en warme worst. Echt lekkere winterse kost dus!

's Gravelandseweg 12d, 1211 BS // www.dekeihilversum.nl© Restaurant Vuur

Restaurant Vuur

Nog een favoriet in Baarn, Restaurant Vuur. Het restaurant is natuurlijk gesloten, maar ook zij hebben een leuke buitenbar gecreëerd. De glühwein, struffoli en de vuurkorf staan klaar!

Hilversumsestraatweg 4, 3744 KC Baarn // https://restaurantvuur.nl


Mauve

Alleen voor oud & nieuw is Mauve in Laren even geopend! Kom vrijdag 31-12 en zaterdag 1-1 langs voor glühwein, erwtensoep, warme choco, oliebollen en champagne! Oudjaarsdag van 10:00 tot 18:00 en Nieuwjaarsdag van 10:00 tot 20:00 in het barretje op de veranda.

Brink 1, 1251 KR Laren // https://mauve.nl


Buiten in de Kuil

Na je wandeling kun je hier terecht voor je heerlijke winterse behoeftes, waaronder verse oliebollen, lekkere glühwein uiteraard en/of warme chocolademelk.

Zevenlindenweg 9, 3749 AW Lage Vuursche // www.buitenindekuil.nl
Comentarios


bottom of page