Schermafbeelding 2021-03-16 om 10.53.42.

Samenwerken met Hilversum Cityguide

Wat leuk dat je interesse hebt in een samenwerking met mij en Hilversum Cityguide. Wat begon als een gemis na mijn verhuizing aan hotspots in Hilversum, werd plots een steeds groter (en nog steeds groeiend!) platform voor hotspots in en rond Hilversum. Een van de leukste dingen is het persoonlijke contact met volgers en ondernemers van bijvoorbeeld winkels en restaurants. Zo leuk om een kijkje achter de schermen te zien! 

Wat voor een samenwerkingen kun je precies verwachten? 

Hilversum Cityguide is sterk in het realiseren van bekendheid voor bijvoorbeeld pop-up stores, restaurants, events, exposities en winkels in en rond Hilversum. We willen graag een ‘echte’ ervaring, zoals volgers die ook zouden hebben. Daarom bezoek ik graag persopeningen, openingen van restaurants en winkels bijvoorbeeld. Altijd met een +1.

Adverteren? Hierover mag je contact opnemen en bespreken wij persoonlijk.

Als laatst zijn tips over (nieuwe) hotspots altijd welkom! Mis je iets? Let me know! 

Ik ben echter wel kritisch in samenwerkingen. Het moet bij mij passen, maar vooral bij mijn platform en mijn volgers. Bijvoorbeeld het promoten van nieuwe sportscholen, past niet bij mij of bij hotspots. Terwijl beautybehandelingen, restaurants en winkels weer wel passen bij Hilversum Cityguide. Twijfel? Contact opnemen mag altijd! 

Neem contact op de e-mail hieronder of via een DM op instagram! 

Liefs, Eveline  

Een aantal statistieken over mijn volgers op instagram: 48% komt uit Hilversum, 17% uit Amsterdam en de rest uit andere plaatsen in het Gooi. De grootste groepen in leeftijdscategorieën zijn: 36% 25-34 jaar, 26% 35-44 jaar. Geslacht: 70% vrouw, 30% man. Meer info? Neem contact op.