top of page
logo nieuw.png

Samenwerken met Hilversum Cityguide

Wat leuk dat je interesse hebt in een samenwerking met mij en Hilversum Cityguide. Wat begon als een gemis na mijn verhuizing aan hotspots in Hilversum, werd plots een steeds groter (en nog steeds groeiend!) platform voor hotspots in en rond Hilversum. Een van de leukste dingen is het persoonlijke contact met volgers en ondernemers. Zo leuk om een kijkje achter de schermen te zien! 

Wat voor een samenwerkingen kun je precies verwachten? 

Hilversum Cityguide is sterk in het realiseren van bekendheid voor bijvoorbeeld pop-up stores, restaurants, events, exposities en winkels in en rond Hilversum. We willen graag een ‘echte’ ervaring, zoals volgers die ook zouden hebben. Daarom bezoek ik graag (pers-) openingen, restaurants, winkels enz. Altijd met een +1.

Er zijn diverse samenwerkingen mogelijk, denk aan:

  • Barterdeals

  • Artikel op website 

  • Campagne op instagram middels een post, reels en/of instagram stories

  • Ambassadeurschap

Ik ben echter wel kritisch in samenwerkingen. Het moet bij mij, maar vooral bij mijn platform en volgers passen. Twijfel je? Contact opnemen mag altijd! 

Persberichten

Organiseer je een event of open je een nieuwe hotspot in of rond Hilversum? Of verkoop je een product of dienst dat aansluit bij de volgers van Hilversum Cityguide? Stuur me dan zeker je (pers) bericht! Ik kan dan een artikel en/of post op social media schrijven. 

Een aantal statistieken over mijn volgers op instagram: 48% komt uit Hilversum, 17% uit Amsterdam en de rest uit andere plaatsen in het Gooi. De grootste groepen in leeftijdscategorieën zijn: 36% 25-34 jaar, 26% 35-44 jaar. Geslacht: 70% vrouw, 30% man. Meer info? Neem contact op.

bottom of page