top of page
  • Foto van schrijverEveline

9 x buitenbarren deze lockdown in 't Gooi

Bijgewerkt op: 30 jan. 2022

Door de huidige lockdown even geen restaurant bezoekjes, maar een aantal Gooische ondernemers hebben super leuke buitenbarretjes geopend voor jouw koffie, glühwein en versnaperingen to go. Check hieronder mijn favoriete lijstje met leukste buiten barretjes:© Bij de Tuinman

Bij de Tuinman

Na of tijdens het wandelen over de Hoorneboegse heide kun je bij Bij de Tuinman terecht; deze gezellige buitenbar is niet te missen. Neem een koffie, glühwein, soepje of iets anders lekkers. In de eerste week van januari de hele week geopend, daarna in heet weekend. Op zaterdag en zondag geopend van 9.00 - 17.00 uur.

Daarnaast hebben ze ‘Rondje van de Tuinman’ waar je naast een wandelroute, een lekkere koffie, taart en lunchpakket to go krijgt! Bij terugkomst een warme choco of gluhwein. Meer info en bestellen kan hier.

Hoorneboeg 4, 1213 RE // https://bijdetuinman.nl


Your Coffee

Your Coffee opent weer haar lockdown PROEFBAR op het Wagenmakersplein! Ook deze lockdown zorgen ze weer voor lekkers van vrijdag tot en met zondag. Geopend vanaf 11.00 uur. Denk aan koffie, tosti's, glühwein, taart en nog veel meer lekkers.

Kerkstraat 38A, 1211 CP //https://yourcoffeehilversum.nl


© Grandcafé Groeneveld

Grand Café Groeneveld

Deze spot kom ik graag om in de buurt van Baarn te wandelen, of om Kasteel Groenveld. Grand Café Groeneveld heeft er nu een foodtruck staan in 'Winter Wonderland' sfeer. Én huisgemaakte glühwein, met eventueel met lekkers erbij.

Groeneveld 2, 3744 ML Baarn // https://grandcafegroeneveld.com


Eetcafé de Kei

Voor eetcafé de Kei is de buitenbar geopend voor take-away! Naast lekkere warme glühwein to go, hebben ze ook erwtensoep en warme worst. Echt lekkere winterse kost dus!

's Gravelandseweg 12d, 1211 BS // www.dekeihilversum.nl© Restaurant Vuur

Restaurant Vuur

Nog een favoriet in Baarn, Restaurant Vuur. Ook zij hebben een te leuke buitenbar gecreëerd mét vuurkorf. De glühwein, struffoli en koffie staan klaar!

Hilversumsestraatweg 4, 3744 KC Baarn // https://restaurantvuur.nl

Theehuis 't Bluk

Lekker aan de wandel over de Zuiderheide? Loop dan zeker even langs Theehuis 't Bluk. Momenteel hebben ze er een heerlijke buitenbar staan met koffie, chocolademelk en glühwein to go. Zoets, maar ook bijvoorbeeld een broodje kroket. Genoeg keuze voor jouw lunch to go met je wandeldate!

Zuiderheide 2, 1251 SE Laren // www.bluk.nl


© Buiten in de Kuil

Buiten in de Kuil

Na je wandeling kun je hier terecht voor je heerlijke winterse behoeftes, waaronder lekkere glühwein (ze hebben ook witte glühwein!), warme chocolademelk, broodje zuurkool met worst. Do I need to say more?

Zevenlindenweg 9, 3749 AW Lage Vuursche // www.buitenindekuil.nl


De Groene Afslag

Deze vegan hotspot in Laren zorgt voor jou koffie, warme choco en taart to go in hun 'To Go bar'. Daarnaast hebben ze een aantal heerlijke maaltijden om mee te nemen. Open van maandag tot en met vrijdag van 9.00 - 18.00 uur, het weekend van 11.00 - 17.00 uur.

Amersfoortseweg 117, 1215 AV Laren // https://degroeneafslag.nlCafé Restaurant de Eendracht Blaricum

Voorheen de Tafelberg, nu de Eendracht Blaricum op de Tafelbergerheide. De buitenbar is geopend voor je lekkerste koffie, thee en chocolademelk to go. Tip: ga eerst (met de kids) langs de Schaapskooi!

Oude Naarderweg 2, 1261 DS Blaricum // www.deeendracht-blaricum.nl

Comments


bottom of page