top of page
  • Foto van schrijverEveline

7 x winebars in 't Gooi

Wijnliefhebbers opgelet! Ik heb voor jou de leukste & lekkerste wijnbars gezocht én getest (😉) in 't Gooi. Niets is lekkerder dan een avond wijn drinken met vrienden of je lover. Perfect om de koude dagen af te sluiten. Hieronder de fijnste wijnbars in Hilversum en omstreken, cheers!


Vida Vineria Vida Vineria is een wijnbar met ruim 70 wijnen op de kaart. Er is een enorm terras in de zomer, maar ook voor de koude dagen is er een gezellige bar, hoge en lage tafels en een grote bank om op te zitten. Naast de wijnen serveren ze heerlijke tapas en pintxos. Groest 16-18, Hilversum // www.vida.nl/wijnbar


Wijnbar Vintage

Een verwarmd terras, een gezellige bar en meer dan 100 wijnen open. Do I need to say more? Maak je avond compleet met een bijpassend kaasplankje. Wijnbar Vintage zit in het centrum en is één van de bekendste in het Gooi.

Wist je trouwens dat ze het zusje is van restaurant Puur Smaeck? Ze hebben dezelfde eigenaar.

Spoorstraat 65, Hilversum // www.wijnbarvintage.nl


Meyer Wines & Bites

Meyer Wines & Bites; de naam zegt het eigenlijk al! Wijnen drinken en proeven, 50 verschillende soorten. Daarbij serveren ze 'bites'; kleine gerechtjes die erbij passen en kunt delen met je tafelgenoot.

Marktstraat 41, Naarden-Vesting // https://meyerwinesandbites.nl
Cosa's Wijnbar

Bij Cosa kun je genieten van heerlijke Italiaanse wijnen; meer dan 30 verschillende Italiaanse wijnen waarbij elke streek vertegenwoordigd is. Daarbij kun je heerlijke Italiaanse antipasti bestellen. Wist je dat ze prijswinnaars zijn van de Vini d’Italia, oftewel de Gambero Rosso, de wijnbijbel van Italië. Ze schenken minimaal 3 wijnen met de TRE BICHIERRI, uniek in Nederland!

Amalialaan 1, Baarn // https://restaurantcosa-baarn.nl


Visatelier

Visatelier noemt zich ook wel de 'culinaire ontmoetingsplek'. Een fijne plek waar je vis kunt eten of halen om mee te nemen. Maar ook waar ze 25 wijnen per glas serveren. Wit, rood, rosé, mousserend, dessert. You name it. En een heerlijke borrel bites kaart, uiteraard Fish inspired.

De Rijt 2, Laren // www.visatelier.nl


RIVA Wijnlounge

Fijne wijnbar, met open haard en met uitzicht over de haven van Huizen. Ze hebben meer dan 100 wijnen en naast wijnen proeven kun je hier ook lunchen of borrelen. Leuk om met vrienden te borrelen in de zomer op het grote terras.

Mastspoor 1, Huizen // www.rivawijnlounge.nl


Wijnbar Alberto

Wijnbar & proeflokaal Alberto in Baarn wordt gerund door Albert Molenaar, gerenommeerd restaurateur. Zijn visie “een lekker en goed glas wijn met een smakelijk hapje”. Ze serveren wijnen uit serveren wijnen uit Italië, Spanje, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk en bijbehorende hapjes.

Laanstraat 111, Baarn // https://wijnbar-alberto.nl

Comentarios


bottom of page