top of page

Hilversum Cityguide

Hilversum Cityguide is dé guide voor hotspots en lifestyle in en rond Hilversum. 

Na mijn verhuizing in 2018 van Amsterdam naar het voor mij (nog) onbekende Hilversum, was ik op zoek naar leuke koffietentjes, restaurants en boetiekjes. Waar je in Amsterdam enorm veel blogs, websites en influencers hebt om de laatste hotspots te volgen, was deze in Hilversum en 't Gooi weinig tot niet te vinden.

 

Dus ik besloot zelf op zoek te gaan en mijn tips te delen via instagram. 

_edited.jpg

Over mij

Hi! Ik ben Eveline (34) en woon sinds november 2018 in Hilversum samen met mijn liefde en 2 katten.  

 

Na 10 jaar Amsterdam waren we op zoek naar iets meer rust, ruimte en natuur om ons heen en maakten we de stap om naar Hilversum te verhuizen.

Ik ben gespecialiseerd verpleegkundige in een ziekenhuis in Amsterdam, coffeeaddict, filmliefhebber, catmom en altijd op zoek naar de leukste en fijnste hotspots in town. 

Samenwerken

Een van de leukste dingen is het persoonlijke contact met volgers en ondernemers. Zo leuk om een kijkje achter de schermen te zien! ​

Hilversum Cityguide is sterk in het realiseren van bekendheid voor bijvoorbeeld pop-up stores, restaurants, events, exposities en winkels in en rond Hilversum. We willen graag een ‘echte’ ervaring, zoals volgers die ook zouden hebben. Daarom bezoek ik graag (pers-) openingen, restaurants, winkels enz. Altijd met een +1.

Er zijn diverse samenwerkingen mogelijk, denk aan:

  • Barterdeals

  • Artikel op website 

  • Campagne op instagram & instagram stories

  • Ambassadeurschap

Ik ben echter wel kritisch in samenwerkingen. Het moet bij mij, maar vooral bij mijn platform en volgers passen. Twijfel je? Contact opnemen mag altijd! 

Een aantal statistieken over mijn volgers op instagram: 53% komt uit Hilversum, 17% uit Amsterdam en de rest uit andere plaatsen in het Gooi. De grootste groepen in leeftijdscategorieën zijn: 34% 25-34 jaar, 31% 35-44 jaar. Geslacht: 75% vrouw, 25% man. Meer info? Neem contact op.

gisteren de _wijnspijs wandeling weer gelopen in Hilversum.jpg
logo nieuw.png

Ken of ben jij een hotspot? Neem contact op!

Bedankt voor de inzending!

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
bottom of page