top of page
  • Foto van schrijverEveline

8 x borrelplanken voor thuis

Bijgewerkt op: 27 nov. 2020

We moeten voorlopig helaas nog even thuis borrelen, zoals een #VrijMiBo. Maar wil jij een goede borrelplank, je vrienden/familie verrassen én de horeca supporten? Dan kun jij gewoon je borrelplank bestellen bij je favoriete restaurant. Hieronder vind je de lekkerste borrelplank om te bestellen of op te halen in Hilversum.


Sneak peak borrelbox van Echte Liefde

Echte Liefde kaas en delicatessen

Voor lekkere kaasplanken weten we natuurlijk allemaal dat we hier terecht kunnen. Maar wist je ook dat ze een borrelpakket voor je samen kunnen stellen? In het borrelpakket zit onder andere kaas, aangevuld met olijven, huisgemaakte tapenade en Franse worst. Geef je budget en het aantal personen door en zij stellen een pakketje voor je samen! Borrel- of kaaspakket. Kaaspakket vanaf €20,00 en borrelpakket vanaf €30,00. En als je wilt kun je er een heerlijke wijn bij bestellen van Il Divino.

Echte Liefde is natuurlijk gewoon geopend, maar speciaal in deze rare tijden waar men de deur niet uit kan of wilt, hebben ze ook een bezorgservice (€3,00 bezorgkosten). Bestel via WhatsApp 06 5029 5049 of e-mail info@echteliefdekaas.nl. Betaling via Tikkie of pin aan de deur. Het gehele bestelmenu is hier te vinden.

's-Gravelandseweg 3, 1211 BN // www.echteliefdekaas.nl


Gulle Graef

Bij de Gulle Graef hadden ze natuurlijk al fijne borrelplanken, nu is deze ook gewoon thuis te krijgen. Ze bieden een "Borrelplank voor twee", met: rundercarpaccio, caesar salade, charcuterie, kaas, olijven, bruschetta met tomaat, brood, aïoli en tapenade voor €22,50. Bestellen kan telefonisch op 035-624 54 02 of via de website. Het menu vind je hier.

Laanstraat 37, 1211 HG // www.gullegraef.nl


Roast

Roast pakt het goed aan met verschillende opties: een borrelbox voor 2 a 3 personen, een mega box met 1 kg smoked chickenwings en gegratineerde nacho's. Maar ook een BBQ plank met vlees. Vleesmoe of vegetariër? De BBQ plank is ook vegetarisch te krijgen! In de borrelbox vind je een mengelmoes van de bovenstaande planken met onder andere: de smoked chicken wings, fried onion rings, moinkballs en mozzarella sticks. Je vindt het menu en de bestelpagina hier.

Kerkbrink 2-d, 1211 BX // www.roasthilversum.nl


© Bij de Tuinman

Bij de Tuinman

Geen echte borrelplank, maar borreltas! De duurzame linnen tas (met afdruk van Bij de Tuinman) is standaard gevuld met: een breekbrood van Menno, drie verschillende dips, geroosterde gemengde noten met kruiden uit de moestuin en elke week een andere verrassing. Daarnaast kies je jouw favoriete drankje en als je wilt extra hapjes om van het thuisblijven een deugd te maken.

De Blijf-thuis-man-tas is af te halen op vrijdag t/m zondag tussen 16.00-19.00 uur. Meer info en bestellen vind je hier.

Hoorneboeg 4, 1213 RE // https://bijdetuinman.nl


Heren Spyker

Naast de bekende dinerboxen van Heren Spyker, bieden ze op de woensdag, donderdag en vrijdag ook borrelplateaus aan. Er is keuze uit een vlees- of visplateau voor €17,50 p.p. (minimaal 2 personen). Bestel je plateau 1 dag van tevoren en je kunt thuis heerlijk uitpakken. Er is geen bezorgservice, enkel afhaalservice. De keuze uit plateaus vind je op de social media van Heren Spyker, kijk hier.

Kerkbrink 17, 1211 BW // http://herenspyker.nl


Eetcafe de Kei

Eetcafe de Kei zorgt voor je borrelplateau! Met keuzes uit een Spaans borrelplateau of een verrassingsborrelplateau voor €12,50. Bestellen kan hier.

's Gravelandseweg 12d, 1211 BS // www.dekeihilversum.nl


VIDA Vineria

VIDA Vineria zorgt er naast de heerlijke tapas voor dat je ook een heerlijke borrelplank kunt bestellen. Voor €24,50 krijg je een borrelplank voor 2 personen met brood, dips, olijven, manchego, pico’s, luca’s, paté, charcuterie en gamba’s. En als je dan toch besteld, bestel er dan een lekkere fles wijn bij... Bestellen kan hier om op te halen, thuisbezorgen kan via UberEats.


Le Journal keuken & bar

Ook bij Le Journal kun je een heerlijke borrelplank halen, zelfs als je deze niet wilt delen kun je hem voor 1 persoon halen. Delen? Dan maken ze de plank wat groter. Je krijgt op je borrelplank: gerookte zalm, knoflook garnalen, rauwe ham, brokkelkaas, Franse kazen, chorizo worst, olijven, landbrood en aioli. Prijs is €11,95 p.p en kun je ophalen.

Groest 21, 1211 CZ // www.lejournalhilversum.nl

Wil je meer weten over bestellingen tijdens corona? Check hier de lekkerste pizza's in Hilversum, check hier de lekkerste burgers. Liever een algemeen overzicht? Die vind je hier voor Hilversum en hier voor de rest van 't Gooi.

Comments


bottom of page