top of page
  • Foto van schrijverEveline

5 x de beste burgers in Hilversum

Bijgewerkt op: 7 nov. 2020

Omdat we nu eenmaal nog in quarantaine zitten en er nog geen restaurants open mogen, staan op deze lijst enkel de burgers welke je ook thuis kunt eten.

Want als we nog even thuis moeten blijven, moeten we onszelf maar af en toe verwennen met lekkere hamburgers, vind je niet?


Burgerhuis

Bij Burgerhuis werken ze elke dag met verse ingrediënten. Er is keuze uit burgers gemaakt door de chef, een wekelijkse speciale burger of je kunt je eigen burger samenstellen! Met het concept Brand Your Own Burger kun jij kiezen uit de burger, (rund, kalf, vis, vega, kip (halal)) en Glutenvrije Burgers. Hier kies je je toppings bij en je hebt je eigen samengestelde burgers!

Wis je dat ze trouwens ook virtuele bierproeverijen doen in samenwerking met de BarBier tijdens de coronacrisis? Je krijgt een speciaal bier- en burgerpakket voor €25,- p.p. Meer info over het event, de menukaart en de bestelpagina vind je op de website. Normaal gesproken open als restaurant, momenteel voor bestellen of afhalen.

Prijs: burgers €10,00 - 15,00

Vaartweg 7, 1211 JD // https://burgerhuis.nl


© Hungry Jake

Hungry Jake

Middenop het Keiplein, gevestigd in een kleine kiosk, worden grote burgers gebakken! De hamburgers van Hungry Jake worden elke dag van vers vlees bereid en de mogelijkheden lijken oneindig. Ze hebben burgers met de namen Cheezy Baconator, Thai Burger, Django Burger en de WW1 burger. De laatste is bijvoorbeeld black angus beef, gebakken in mosterd met smokey bbq sauce, gekarameliseerde ui en old Amsterdam kaas. Do we need to say more? Momenteel open voor afhalen en bestellen.

Prijs: €7,95 - 10,95

Keiplein 1, 1211BR // menukaart bekijken en bestellen kan hier


Café Burger

Café Burger staat bekend als een gezellig café met heerlijke burgers en speciaalbier. De hamburgers worden gemaakt van het Franse koeien ras Blonde d’Aquitaine van Nederlandse bodem. De koeien lopen in alle vrijheid rond op de Utrechtse heuvelrug. Maar er is ook keuze uit vis, kip, lam of vega burgers. Denk aan burgers met de naam Spicy Avocado Burger, Happy Cow Burger (vega), Gooische Burger (een maandelijkse burger) of de XXL Burger (een dubbele runderburger!). Normaal gesproken geopend om in het restaurant zelf te eten, maar momenteel open voor afhaal of bezorging.

Prijs: €10,00 - 18,00

Herenstraat 2, 1211 CB // www.cafeburger.nl


Kings Friet & IJs

Kings Friet & IJs hebben een vestiging naast Gooiland en middenin het centrum. De burgers zijn gemaakt van 100% MRIJ rundvlees van Chateaubriand. Denk aan burgers als de Kings Burger, Spicy Burger, Spanish Burger en Truffelburger. Ook een chili chicken en vega optie. Momenteel bezorgen ze gelukkig ook, dus je hoeft niets te missen!

Prijs: €5,25 - 6,50

Stationsstraat 35, 1211 EL // www.kingsijscafe.nl


© DailyV

DailyV

Ik hoor je denken: DailyV zit toch in Foodhall MOUT en die zijn toch gesloten? Dat klopt, maar gelukkig is hun zusje Vers Saladebar wél geopend. Daarom hebben ze momenteel elke vrijdag een burger van Daily-V. Wel van tevoren even bestellen, er is een gelimiteerd aantal te koop.

Alle burgers zijn vegan. Denk aan The Dutch Weedburger en Chic'n BBQ Burger. Houd de social media van Vers Saladebar in de gaten dus!

Prijs: € 9,95

DailyV: Foodbar MOUT // Marktplein 1211 DZ // www.dailyv.nl

Vers Saladebar: Kerkbrink 63, 1211 BW // www.vershilversum.nl


Mis jij een restaurant? Of ben je eigenaar van een restaurant en vind je dat jouw restaurant hier ook tussen hoort? Laat het me weten!

Comments


bottom of page