top of page
  • Foto van schrijverEveline

4 x ontbijt op bed in Hilversum

We weten ondertussen allemaal dat veel restaurants (tijdelijk) thuis bezorgen of waar je je diner kunt afhalen. Maar wist je dat je ook je ontbijt of brunch thuis kunt laten bezorgen? Dat wordt letterlijk een ontbijtje op bed! Hieronder een aantal adresjes voor de lekkerste ontbijtjes bij jou thuis.Koffie & JIJ

Bij Koffie & JIJ hebben ze een zeer ruime keuze als het gaat om ontbijt. Je kunt kiezen voor breakfast in a bowl, een açaibowl of Griekse yoghurt met heerlijke toppings. Pancakes, uitsmijter, croissants. Daarnaast hebben ze, niet geheel onbelangrijk, heerlijke koffie. Nog trek? Neem er een lekkere smoothie, sap of juice bij. Allemaal vers. Er is ruime keuze uit vegetarische, vegan en glutenvrije gerechten.

Nog leuker; ze hebben nu de ontbijtbox voor 2! Hierin krijg je: 2 kaneelbroodjes, 2x yoghurt met granola en vers fruit, 2 croissants met jam, 2x gekookt ei, 2x vers geperst jus, 2 zakjes thee, 1 sinaasappel brownie om te delen, druifjes, 4 ontbijtbroodjes met doe-het-zelf-beleg (huisgemaakte avocado hummus, passievruchtboter, pindakaas van de pindakaaswinkel, bacon & kaas). Bezorgen kan voor €2,50 op zondagochtend 9.00 - 11.00 uur. Ophalen kan ook tussen 08.30 en 11.00 uur. De box is €29,00 en de bestelling kun je hier plaatsen.

Kerkstraat 98, 1211CS // www.koffieenjij.nl


Bagels & Beans

Bagels & Beans, wie kent deze heerlijke keten niet? Op een klassieke manier je ochtend beginnen? Kies dan naast je koffie een lekker sapje met een bagel. Je hebt keuze uit verschillende creamcheese bagels, warme bagels, zoete bagels of de specials welke passen bij de tijd van het jaar. Je kunt via Bagels & Beans zelf niet bestellen (wel afhalen), maar gelukkig werken ze samen met UberEats. De bagel opties zijn eindeloos!

Kerkstraat 3, 1211 CK // www.bagelsbeans.nl


STEK

Stek, op De Kwekerij aan ons nieuwe stadspark tegenover het centraal station, is nog maar net geopend in augustus, maar laat zich niet uit het veld slaan. Ze zijn gewoon geopend voor take away en ze bezorgen via UberEats of de eigen website. Ze bezorgen je een lekkere koffie met tosti, bagel, panini, sandwich, smoothie, bowl of croissantje.

Stationsplein 27, 1211 EX // www.stekcoffee.com


Lunchroom de Koffie Branderij

Bij de Koffie Branderij kun je niet alleen terecht voor (heel veel soorten!) koffie, maar ook voor je ontbijt en brunch. Ze hebben yoghurt met granola, maar je kunt het ook groter aanpakken met bijvoorbeeld uitsmijters, warme broodjes, tosti's, maar check ook de specials. Je kunt bestellen via de telefoonnummers 035-6247600 of 0641210664 of via e-mail: relindefijkgraaf@hotmail.com. Check de menukaart hier. Je kunt ook online bestellen via UberEats, 123bezorgd of Thuisbezorgd.

Kerkstraat 100, 1211 CS // www.lunchroom-dekoffiebranderij.nl


Alle lekkere koffies voor je op een rijtje, momenteel to go, kijk hier.

Wil je meer weten over bestellingen tijdens corona? Check hier de lekkerste burgers in Hilversum, hier de lekkerste Italiaanse restaurants en hier de lekkerste borrelplanken die ze bij jou thuis komen bezorgen. Liever een algemeen overzicht? Die vind je hier voor Hilversum en hier voor de rest van 't Gooi.Comments


bottom of page