top of page
  • Foto van schrijverEveline

8 x nieuw geopend in de zomer van 2020 in Hilversum

Bijgewerkt op: 3 jul. 2021

Ondanks de corona crisis, vinden er gelukkig nog steeds mooie openingen plaats. Een iets moeilijkere start dan normaal, dus bezoek ze vooral, #supportyourlocals !

Weten welke hotspots er in april zijn geopend? Check dan deze post. In openingen van mei kun je in deze post vinden.


Check hieronder de nieuwe hotspots:

Roeff Hilversum

Gooiland heeft op het dak een pop-up rooftop bar openen! Vanaf 1 juni is Roeff geopend voor ontbijt, lunch, borrels, diner en drinks, zoals cocktails en G&T's. Er is een uitgebreide kaart en je gerechten worden bereid op een open BBQ op het dakterras. Aanrader om eens met je vrienden een drankje te doen!

Emmastraat 2, 1211 NG // www.roeff.nl


Hamra Street

Er is een nieuwe Mediterraans hotspot geopend! Hamra Street is sinds begin juni geopend en is een echt familiebedrijf. Je kunt er terecht voor een lekker mediterraans ontbijt met koffie, lunch, diner of een drankje op het terras. We hebben er al een post over geschreven, die vind je hier.

Kerkstraat 91, 1211 CM // www.hamrastreet.nl


IJssalon Toscana

Hilversum is een ijssalon rijker! Op de hoek van de Kerkbrink. Meer weten over de beste ijssalons in Hilversum? Wij hebben een heerlijk lijstje voor jullie samengesteld, klik hier.

Langestraat 115-117, 1211 GX // Instagram


© 22STORE

Twenty Two (22) Store

Vlakbij het Keiplein aan de Schoutenstraat is een nieuwe shop hotspots geopend! Een winkel met mode, kunst en nog meer wat je niet nodig hebt maar waar je wel blij van wordt! ;-) Je mag gewoon langskomen, maar je kunt ook op afspraak komen winkelen.

Schoutenstraat 22, 1211 BM // https://twentytwo.store


De Kwekerij

De Kwekerij, ons nieuwe stadspark bij centraal station, is geopend! Meer weten wat het inhoudt? Check dan deze blogpost hier. De volgende 3 hotspots zijn gelokaliseerd op de Kwekerij.

Stationsplein 27, 1211 EX // www.dekwekerijhilversum.nl


Boules Bar

De Bar de Boules is 31 juli geopend en heeft 4 jeu de boules banen, lekker buiten, en een gezellige, kleine binnenbar. De huur van de baan kost €10 en is inclusief sets jeu-de-boules-ballen. Per baan maximaal 6 personen, reservering is per uur. Bar des Boules is een initiatief van de Gooische Bierbrouwerij, dus je kunt er ook terecht voor een glas Gooisch speciaalbier!


© STEK coffee

STEK coffee

STEK coffee is ook geopend op 15 augustus en is een nieuwe koffie hotspot. Stek is een creatieve plek waar kunst en cultuur ontstaat, waar groen vermenigvuldigd wordt en waar je vooral lekkere koffietjes, taart en lunch kunt halen en meenemen.


Lokaal Hilversum

Lokaal is een conceptstore met lokale producten en activiteiten. Denk aan bloemen, biologische groente en duurzame kleding. Opening is 28 augustus 2020.


Er openen binnenkort nog meer hotspots! Houd dus Hilversum Cityguide in de gaten. Volg je ons al op social media? Facebook en Instagram.

Comments


bottom of page