top of page
  • Foto van schrijverEveline

De Kwekerij

Bijgewerkt op: 14 aug. 2020

Je hebt er (vast) al veel over gehoord en in ieder geval gezien op het stationsplein. Hier komt de Kwekerij. Maar wat is het precies en wat kun je verwachten?

© Hilversum Marketing

De Kwekerij

De Kwekerij is een (tijdelijk) stadspark middenin het centrum van Hilversum. De verwachting is dat de Kwekerij tenminste 2 jaar blijft. Het wordt een plek voor ontmoeting, recreëren, beweging  en cultuur. Er is volop ruimte voor iedereen. Voor bewoners of bezoekers om lekker te ontspannen of eten. Voor ondernemers om hier een pop-up shop/horeca te plaatsen. Maar ook voor evenementen.


Huidige samenstelling

We willen allemaal weten wat er sowieso aankomt! Een aantal plekken staan al vast! Lees snel verder...

  • Guido de Wit van de Gooise Bierbrouwerij opent Boules Bar, waar je terecht kunt voor een potje Jeu de Boules met een Gooisch biertje natuurlijk. Opening 31 juli 2o20.

  • Er komt een hele fijne koffiehotspot, onder de naam STEK. Naast koffie (to go) komen er ook filmavonden, een roze koeken-ochtend en vinyl Friday. Opening: 15 augustus 2020.

  • Er opent een conceptstore met lokale producten en activiteiten onder de naam Lokaal Hilversum. Denk aan bloemen, biologische groente en duurzame kleding. En dat alles met een duurzaam tintje ;-). Opening 28 augustus 2020.

  • Daarnaast komt er wisselend een Food Truck


Omdat het pop-up plaatsen zijn, staat niet alles vast en kan er nog het 1 of ander wijzigen. Houd hiervoor Hilversum Cityguide in de gaten!


Meer info:

De Kwekerij opent medio juli 2020, als de corona maatregelen dit toelaten. De Kwekerij is een initiatief van Hilversum Marketing.


Stationsplein 27, 1211 EX // www.dekwekerijhilversum.nl

1 comentário


Katherine Johnson
Katherine Johnson
01 de jul. de 2020

Ik ben Katherine Johnson, uit Nederland, een moeder van 2 kinderen, man is overleden, leeftijd 46 jaar, ik word lid van de Illuminati omdat ik mijn kinderen het beste leven wil geven, toen Lord Patrick me inschreef in de Illuminati kreeg ik een miljoen euro nadat dat aan mij was overgemaakt, geven ze een huis en een auto, het beste deel van de Illuminati is er geen mensenoffer, ze helpen je te begrijpen hoe je rijkdom kunt laten komen, je kunt ook lid worden van de Illuminati, en ze gunnen jullie allemaal als je hartje begeert, kun je contact opnemen met Lord Patrick op WhatsApp-nummer +2348055329159 voor hulp over hoe je lid kunt worden en kunt genieten van de volledige…

Curtir
bottom of page