top of page
  • Foto van schrijverEveline

2 x nieuw geopend mei 2020 in Hilversum en coming soon...

Bijgewerkt op: 26 mei 2020

Ondanks de corona crisis, zijn er gelukkig ook nog openingen deze maand. Helaas niet met een openingsfeestje, maar juist daarom mogen we ze niet zomaar voorbij laten gaan. Dus bezoek ze vooral, #supportyourlocals , maar houd je aan de regels van het RIVM.

Weten welke hotspots er in april zijn geopend? Check dan deze post.


Mr. Vegan Foodbar

Mr. Vegan Foodbar is een nieuwe vegan bezorgservice in Hilversum. En de foodbar richt zich vooral op comfort food, maar dan 100% plant-based. Denk aan de vegan of weed burger, een hotdog, pita shawarma of een Mr. Vegan Kapsalon. Daarnaast keuze uit snacks, bowls, soepen of curry's. Alleen voor afhalen of bezorging.

Gijsbrecht van Amstelstraat 187, 1214AZ //www.mrveganfoodbar.nl


Skin Life Clinics

Skin Life Clinics is een huidkliniek, gevestigd in het centrum van Hilversum.

Skin Life Clinics biedt zowel medische als cosmetische behandelingen aan, zoals acnetherapie, diverse peelings, elektrische epilatie, laserontharing, microneedling, Relaxing en Glow facial en nog veel meer! Ze zijn gespecialiseerd in de donkere huid en werken samen met medisch specialisten.

Ze zijn nog niet geopend, maar de reden dat ze er toch tussen staan, is omdat als je nu een behandeling inplant, je 20% korting krijgt! Deze actie is alleen geldig tot 31-05-2020. Stationsstraat 28, 1211 EN // www.skinlifeclinics.nl


Opening Soon


Biersteeg 10

Biersteeg richt zich op de 30-plusser die lekker komt borrelen in een sfeervolle en gezellige omgeving. "Een ongedwongen plek voor iedereen vanaf 30 jaar om heerlijk te genieten van de hits van toen en nu, thema avonden met dj’s en avonden voor bepaalde muziekgenres", aldus Biersteeg 10. Openingsdatum volgt.

Biersteeg 10, 1211 GC // www.biersteeg10.nl


Roeff Hilversum

Gooiland gaat op het dak een pop-up rooftop bar openen! Vanaf 1 juni geopend voor ontbijt, lunch, borrels, diner en drinks, zoals cocktails en G&T's. Meer info over het menu en de specials volgt binnenkort. Houd @hilversumcityguide op instagram en Facebook in de gaten...

Emmastraat 2, 1211 NG // www.roeff.nl


Hamra Street

Nieuw Mediterraans restaurant. Meer informatie en opening volgt...

Kerkstraat 91, 1211 CM // www.hamrastreet.nl


Er openen binnenkort nog meer hotspots! Houd dus Hilversum Cityguide in de gaten. Volg je ons al op social media? Facebook en Instagram.

1 Comment


Katherine Johnson
Katherine Johnson
Jul 01, 2020

Ik ben Katherine Johnson, uit Nederland, een moeder van 2 kinderen, man is overleden, leeftijd 46 jaar, ik word lid van de Illuminati omdat ik mijn kinderen het beste leven wil geven, toen Lord Patrick me inschreef in de Illuminati kreeg ik een miljoen euro nadat dat aan mij was overgemaakt, geven ze een huis en een auto, het beste deel van de Illuminati is er geen mensenoffer, ze helpen je te begrijpen hoe je rijkdom kunt laten komen, je kunt ook lid worden van de Illuminati, en ze gunnen jullie allemaal als je hartje begeert, kun je contact opnemen met Lord Patrick op WhatsApp-nummer +2348055329159 voor hulp over hoe je lid kunt worden en kunt genieten van de volledige…

Like
bottom of page