top of page
  • Foto van schrijverEveline

3 x nieuw geopend april 2020 in Hilversum

Bijgewerkt op: 24 mei 2020

Ondanks de corona crisis, zijn er gelukkig ook nog openingen deze maand. Helaas niet met een openingsfeestje, maar juist daarom mogen we ze niet zomaar voorbij laten gaan. Dus bezoek ze vooral, #supportyourlocals , maar houd je aan de regels van het RIVM.


Appel en Ei Hilversum

Appel en Ei Hilversum

Appel en Ei zou al 4 april geopend worden, maar werd uitgesteld door het corona virus. Ze gaan nu eindelijk toch openen op vrijdag 1 mei 2020. Geen feestelijke opening helaas.

Appel en Ei is een tweedehands winkel en verkopen uitsluitend kleding, schoenen en accessoires die er als nieuw uitzien. Heb je ook deze periode je kledingkast uitgeruimd? De kledingstukken zijn van harte welkom. Wil je weten hoe het werkt? Lees dit even goed door.

Kerkstraat 63-9, 1211 CM // opening 1 mei 2020 // https://appelenei.nl/nl/portfolio-item/hilversum/


Bierwinkel de BarBier

Als we voorlopig niet naar Cafe de BarBier kunnen, dan kun je de biertjes in de winkel kopen! 4 april heeft de BarBier een winkel geopend met speciaalbieren. Een hotspot waar je meer dan 100 speciaalbieren en de mooiste ciders voor thuis kan halen.

Leeuwenstraat 42, 1211 EW // geopend: wo t/m vrij 13.00-20.00u, zat 11.00-18.00u // Facebook


Bazs Daily

Bazs is natuurlijk al een begrip in Hilversum, met 3 panden op de Havenstraat. Ze gebruikten deze bijzondere tijd om een nieuwe stap te maken. Het restaurant werd te klein dus hebben ze van de gelegenheid gebruik gemaakt om van het restaurant de winkel te maken. Bazs Daily zorgt voor kant en klare maaltijden, wijnen, charcuterie tot buitenlandse kazen. Bazs Daily heeft een maaltijdservice om thuis te bezorgen of af te halen. Eigenlijk dus een kleine re-opening. Maar er komt nog een echte opening als de regels het weer toelaten!

Havenstraat 13, 1211 KG // geopend: wo t/m za 12.00-19.00u // https://bazs.nl


Er openen binnenkort nog meer hotspots! Zoals Hamra Street en Café-Bar Biersteeg 10. Houd dus Hilversum Cityguide in de gaten. Volg je ons al op social media? Facebook en Instagram.

Comentarios


bottom of page