top of page
  • Foto van schrijverEveline

3 x de beste ijssalons in Hilversum

Bijgewerkt op: 10 aug. 2020

Hittegolf: dat betekent op zoek naar verkoeling en dus zonder schaamte lekker ijsjes eten! Maar waar kun je nou de lekkerste ijsjes halen in Hilversum? Wij hebben een heerlijk ijsje... Ehm, lijstje voor jullie samengesteld.

Hieronder de lekkerste ijsjes:IJssalon Buon Gusto

Buon Gusto op de Gijsbrecht is een traditionele Italiaanse ijssalon waar het ijs dagelijks vers bereid wordt. Naast sorbetijs (vegan!) is er een ruime keuze aan coupes. Wist je trouwens dat je er ook desserts kunt bestellen, zoals ijstaarten, semifreddo en freddini?

Gijsbrecht van Amstelstraat 117, 1214 AW // http://www.ijssalonbuongusto.nl


IJssalon Pistache

IJssalon Pistache is dit jaar alweer 11 jaar geworden en dus een vaste hotspot in Hilversum. Logisch, want het aanbod aan smaken is eindeloos. Elke dag is er keuze uit 25 smaken en er zijn meer dan 60 smaken beschikbaar! Naast de normale ijsjes, is er ook een uitgebreide keuze waar rekening wordt gehouden met allergenen en is er suikervrij ijs beschikbaar. Dit wordt simpel aangegeven met bordjes in de ijssalon.

Wist je dat je ook een ijskar/piccolo kan huren? Meer info vind je op de website.

Hilverstweg 193, 1214 JD // https://www.ijssalonpistache.nl


Kings Friet & IJs

Kings heeft nu 2 vestigingen, dus dubbel zoveel ijs. Voorheen was het 't Italiaantje op de Stationsstraat, maar ze zijn gefuseerd. De lekkere ijssmaken hebben ze gelukkig niet ingeleverd! Er is melkijs, sorbetijs en suikervrij ijs. Naast 30 vaste smaken zijn erelke maand 2 tot 3 wisselende smaken. Er is zelfs vegan ijs! Genoeg reden om even langs te gaan dus...

Emmastraat 2, 1211 NG en Stationsstraat 35, 1211EL // https://www.kingsfrietenijs.nlComments


bottom of page