top of page
  • Foto van schrijverEveline

6 x doen met Valentijnsdag in Hilversum ❤

Een iets andere Valentijnsdag dan we gewend zijn, maar dat mag de pret niet drukken. Wil jij toch indruk maken op je lover en een leuke datenight plannen? Dan heb ik de ultieme tips voor jou op een rijtje gezet met leuke date opties in Hilversum.


Ik verwijs af en toe naar mijn instagram pagina, waar ik een gids bijhoud met alle menu's. Volg je @hilversumcityguide op instagram? Dat kan hier!



Thuis uit eten

We kunnen voorlopig nog niet uit eten, maar gelukkig zijn er veel restaurants die je kunnen helpen met een diner voor twee. Je kunt kiezen uit meerdere gangen, flesje wijn of champagne erbij, romantisch toetje...

Op instagram houd ik een lijstje bij met alle menu’s in een gids, deze vind je hier. Houd deze in de gaten, want hij wordt dagelijks aangevuld met nieuwe menu's!


Ontbijt op bed

Romantisch ontbijtje op bed? Of een uitgebreide brunch? Je kunt dit natuurlijk zelf maken, maar je kunt dit ook voor je laten doen. Meddens heeft een uitgebreide box, Koffie & JIJ en STEK regelen een heerlijk ontbijtje.

Meer weten, zoals het menu en de prijzen? Ook deze heb ik voor je verzameld in de gids op instagram, klik hier.


Staycation

Een nachtje weg in een hotel? Dit kan heerlijk in eigen stad. Ben je er toch eventjes uit en support je je locals!

Amrâth Hotel Mediapark Hilversum en Amrâth Hotel Lapershoek Hilversum bieden bijvoorbeeld een overnachting inclusief een 'Le Good Morning Amrâth' ontbijt, flesje bubbels en chocolade. En optioneel Shared dining platter.

Hotel Gooiland heeft ook een arrangement: een romantische overnachting met een gratis upgrade naar de Superior kamer, een uitgebreid ontbijtpakket voor twee, een flesje bubbels op de kamer en een verrassingsbox.


Meer hotels, informatie en prijzen voor jouw staycation? Kijk hier.



Moviedate

De klassieker; een moviedate. Trek jezelf lekker terug op de bank met een dekentje, kaarsjes, open haard en een goede film. Hoe leuk als je dan ook nog je lokale bioscopen kan supporten? Filmhuis Bussum en Filmtheater Hilversum hebben de online filmzaal in Picl weer geopend! Hier kun je voor de nieuwste films en premières online je ticket kopen en kijken. Je selecteert een film, betaald met iDeal, creditcard, PayPal of Apple Pay en je kunt de film hierna 48 uur bekijken. De films kosten €8,50.


Maak een wandeling

Bijna een cliché deze coronaperiode, maar wat altijd kan is wandelen. Een van de fijnste dingen aan wonen in 't Gooi (of het bezoeken ervan natuurlijk), is het aantal natuurgebieden om ons heen. Er zijn onwijs veel wandelroutes te vinden, voor ieder wat wils. Er zijn verschillende routes te vinden bij VVV Gooi & Vecht, via Natuurmonumenten of via Goois Natuurreservaat.

Eerder heb ik al mijn favoriete wandelingen gedeeld met jullie, deze kun je terug vinden in deze post.


Wil je na de wandeling opwarmen met een kop chocolademelk, koffie of gluhwein? To go spots blijven open, en ook deze heb ik voor je op een rijtje gezet! Hier vind je 6 hotspots aan de heide voor je to go versnaperingen en drankjes.


Homedate

Geen budget of geen zin om eruit te gaan? Je kunt ook thuis daten! Ga eindelijk die ene lange film kijken die jullie al een tijd willen zien. Ga samen een serie bingewatchen. Ga samen koken of kook voor elkaar.

Hoe maak je het toch anders dan andere dagen dat jullie op de bank tv kijken? Zorg ervoor dat je lekkere dingen in huis haalt en een lekkere fles wijn open trekt. Maak het gezellig in huis met kaarsjes en creëer je eigen thuisbioscoop(je).


Wat ik heerlijk vind om te doen is een ritje naar de Gijsbrecht. Lekkere kaasjes halen bij Kaaskamer Hooi en Klomp en vers stokbrood bij Bakker Bertram & Brood. Wijn haal je bijvoorbeeld bij Mijn Hemelwijnkoperij. Zo maak je je serie- of filmavondje net iets specialer en support je jouw locals! Meer hotspots voor je dagelijkse boodschappen op de Gijsbrecht vind je hier.

bottom of page