top of page
  • Foto van schrijverEveline

Kerstdiners bij jou thuis in Hilversum

Bijgewerkt op: 15 dec. 2020

Helaas is dit jaar door de tweede, langdurige lockdown (waarschijnlijk) geen kerst buiten de deur mogelijk. Maar gelukkig kun je ook heel veel restaurants supporten deze kerst en het restaurant deze kerst naar je huis laten komen.

Scheelt jou koken, je kunt opscheppen bij je familie hoe goed jij bent in de keuken en je hebt een mooi diner op tafel staan. En daarnaast support jij de lokale horeca eigenaren!


Restaurants bieden dit jaar menu's met meerdere gangen, kerstmenu's voor kids, maar ook gourmetschotels. Hieronder per stadsdeel de deelnemende restaurants voor jullie op een rijtje gezet:


Let op: dit lijstje is nog niet compleet, dus houdt social media en deze pagina goed in de gaten.


Centrum

De Open Keuken Deze kerst zorgt De Open Keuken voor de 'Open Keuken Kerstbox' thuis! Stel zelf je Kerstdinerbox samen, vanaf €34,50 p.p. Keuze uit 3, 4 of 5 gangen. Ook een menu voor kids! Van 17 t/m 31 december. Afhalen of thuis laten bezorgen. Het menu, de prijzen en opties vind je hier. Laanstraat 31, 1211 HG // www.deopenkeuken.nl Paisan Met kerst wordt de 'Paisan Feestdagenbox' in het leven geroepen en is beschikbaar van 17 t/m 31 december. De box bestaat uit gerechtjes om samen te delen voor een shared christmasdining experience! Prijs is €39,95 p.p., met tussengerecht €47,00 en als optie kan er ook kaas worden toegevoegd. De box dient 2 dagen van te voren gereserveerd te worden. Meer info en vragen vind je op de website hieronder. 's-Gravelandseweg 46, 1211 BT // www.paisan.nu Tiramisu by George Vier de feestdagen met Tiramisu by George, maar dan even anders. Ze bieden namelijk prachtige cateringmogelijkheden. Bijvoorbeeld oerhollands gourmetten? Ze hebben speciale Italiaanse gourmetpakketten bedacht! Of een lekker pizza- of pastafeest. Het bestelmenu vind je hier. Koninginneweg 101, 1211 AP // https://tiramisuhilversum.nl Las Tapas

Last Tapas biedt een Spaans tapas kerstmenu! Een compleet kerstmenu voor minimaal 2 personen. De prijs bedraagt €34,50 p.p., en is eventueel uit te breiden met sangria. Bestellen moet voor 22 december en op de dag van gebruik kan het menu opgehaald of thuisbezorgd worden. Het menu is verkrijgbaar op 24 t/m 26 december. Meer info en het menu vind je hier. Havenstraat 18-B, 1211 KL // www.lastapas.nl Baak Dit jaar met kerst de bekende Beef Wellington van Baak! Met instructies zet jij deze zo voor jouw gezelschap op tafel. Daarnaast krijg je bij het menu een voorgerecht: Plateau Baak (met allemaal Turkse bites) en zoet of een kerstkaasplank als nagerecht (met kaas van Echte Liefde). €39,50 p.p. Vegetarisch? Dan wordt het een een Beet Wellington! Menuprijs is dan €36,00 p.p. Bestellen kan t/m 20 december per mail. Beschikbaar van 24 t/m 26 december. Meer info vind je hier. 's-Gravelandseweg 10, 1211 BR // http://baakhilversum.nl Primo Primo zorgt voor een Italiaans 4-gangen kerstmenu. Deze is verkrijgbaar op 24 en 25 december, bestellen voor 22 december. De prijs is €50 p.p. en het menu vind je hier. Groest 9B, 1211 CX // www.primohilversum.nl Heren Spyker Heren Spyker komt naast de dinerbox, speciaal voor de kerstdagen met een Kerstbox: een 4 gangen kerstmenu in een box. Alle producten zijn voorgegaard en voorbereid en hoeven alleen nog maar afgemaakt te worden. Je staat maximaal 15 minuten in de keuken. De boxen zijn te bestellen t/m 22 december om 13.00 uur. Ze kunnen opgehaald worden op donderdag 24 december tussen 14.00 en 16.00 uur. De kosten van de 4 gangen kerstbox zijn €50,- p.p. Eventuele uitbreiding kan met een kaasplankje, extra tussengerecht of zelfs een wijnarrangement! Het menu en meer info vind je hier. Kerkbrink 17, 1211 BW // http://herenspyker.nl Brasserie 22 Bij Brasserie 22 kun je ook een kerstmenu voor thuis bestellen. Er is keuze uit 5 of 6 gangen, maar ook een luxe gourmetschotel inclusief sauzen, brood en groenten. Bestellen kan tot uiterlijk 2o december per e-mail. De prijzen zijn

€52,50 voor 5 gangen, €65,00 voor 6 gangen en €29,50 voor de gourmetschotel. Prijzen zijn p.p. Meer info vind je op de website hieronder. Kampstraat 22, 1211 GE // www.brasserie22.nl


Roast

Geniet van de ROAST @home KERST experience! Ze hebben bijna al het werk gedaan en met de duidelijke instructies staat binnen 20 minuten een restaurant waardig 4-gangen diner op tafel! De prijs is €39,50 p.p. en het hele keuze menu vind je hier.

Kerkbrink 2-d, 1211 BX // www.roasthilversum.nl


Gulle Graef

Maak de feestdagen speciaal en bestel bij eetcafé Gulle Graeff een gourmetschotel of 3 gangenmenu. De prijs voor de gourmetschotel is €25,- p.p. en het driegangenmenu is €29,75 p.p. Beiden zijn beschikbaar op 24, 25 en 26 december. Bestellen kan hier.

Laanstraat 37, 1211 HG // www.gullegraef.nl


Ninh Binh

Ninh Binh zorgt voor een kerstbox met een Vietnamees tintje! Je krijgt per box 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 2 nagerechten om te delen! De boxen gaan per 2 personen en zijn in verschillende variaties beschikbaar, namelijk: mix box, vlees box en vegan box. Je kunt de box online bestellen.

Groest 49, 1211 CZ // www.ninhbinh-hilversum.nl


Las Tapas

Tapas met kerst? Dat kan! Er is een zeer uitgebreid tapasmenu samengesteld, waarbij je hoogstens 10 minuten in de keuken staat. Het menu is beschikbaar voor 24, 25 en 26 december. Bestel uiterlijk voor 22 december. Bestellen kan via de website. De prijs is €34,50 p.p. en het menu vind je hier.

Havenstraat 18-B, 1211 KL // www.lastapas.nl


Meddens

Naast de Home Box, heeft Meddens ook de Christmas Box deze kerst! Meddens zorgt voor een tafel vol met de heerlijkste gerechtjes, alles in een mum van tijd bereid. De Christmas Box is te bestellen voor 24, 25 en 26 december. De box bestaat uit 4 gangen en er is een vegetarische box! De box is uit te breiden met champagne, oesters en kaas van Echte Liefde. De box is €45,00 p.p., meer info en het menu vind je hier.

Kerkstraat 112, 1211 CS // www.meddenshilversum.nl


Bazs

Het team van Restaurant Bazs heeft een feestelijk en toch makkelijk menu samengesteld wat u in 20 minuten op tafel staat. Het kerstmenu voor thuis kan gereserveerd worden voor de data: 24, 25 en 26 december. Uiterste besteldatum voor kerst is 18 december. Afhalen kan op 24 en 25 december ( 25e tussen 12 en 16 uur.) Het voorgerecht en nagerecht zijn al klaar, alleen het tussen-, en hoofdgerecht moeten eventjes in de oven. Alle gerechten zijn los te bestellen. En speciaal voor kinderen is er een kindermenu met aangepaste porties. Het menu en meer info vind je hier.

Havenstraat 15a, 1211 KG // www.bazs.nl


Restaurant Parc

Restaurant Parc heeft een 3-gangen keuze menu deze kerst. De kosten voor het menu zijn € 32,50 per persoon. Beschikbaar op 24, 25 en 26 december. Bestellen of afhalen.

Bestellen mogelijk t/m 22 december. Meer info en het menu vind je op de website hieronder.

Havenstraat 58, 1211 KM // https://www.restaurant-parc.nl


Noord

Café Restaurant De Eendracht De Eendracht heeft een kerstmenu samengesteld wat thuis te bereiden is. Zij zorgen voor alle voorbereidingen, zodat je het alleen nog maar hoeft af te maken. Meer info en reserveren vind je hier. 's-Gravelandseweg 62, 1217 ET // www.deeendracht-hilversum.nl Oost

© Chef aan de Werf

Chef aan de Werf Ho Ho Ho, Chefs kerstmenu to go! Zet je kerstdiner dit jaar binnen een handomdraai op tafel. En kies voor een 5 of 6 gangen kerstdiner. Alle boodschappen en voorbereiding voor het diner zijn gedaan. Er zijn bijpassende wijnen verkrijgbaar in Chefs winkel. Het menu vind je hier. Mussenstraat 11, 1223 RB // www.chefaandewerf.nl

ZuidSublime zorgt voor een Aziatisch 3 gangen menu tijdens de feestdagen! Er zijn 3 keuzes uit voor-, hoofd- en nagerecht en hebben een Aziatische tintje. De prijs voor de Xmas Box bedraagt €35,00 p.p. Meer info over bestellen en het gehele menu vind je hier.

Van Hogendorplaan 28, 1215 EH // www.sublimeasiandeli.nl


Dudockx Bar & Kitchen

Dudockx zorgt dit jaar voor een KerstBOCKX met een 5-gangen diner! Naast de 5 gangen zit voor elke persoon een amuse, brood en iets lekkers voor bij de koffie voor €68,00 per persoon. Bij de kerstBOCKX ontvangt je een simpel stappenplan. Het enige wat je nodig hebt is een oven en een pan met kokend water. De kerstBOCKX is te bestellen vanaf 2 personen en is alleen op te halen of door ons te laten bezorgen op 24 of 25 december. Wil je het menu weten en/of bestellen, kijk dan hier.

Vreelandseweg 50, 1216 CH // https://dudockx.nl


Bij de Tuinman

Have yourself a very VEGGIE Christmas luidt het bij Bij de Tuinman! Een geheel vegetarisch kerstmenu, af te halen op 23 of 24 december. De laatste bereidingen doe je zelf thuis, maar het meeste werk is gedaan. Je krijgt een uitgebreide instructie mee, inclusief tips om je bord mooi op te maken. Om het feest compleet te maken kun je er een Kerst-Cocktail bij bestellen, met of zonder alcohol! Eet je liever vegan? Laat het bij je bestelling weten, dan maken ze een vegan dessert en passen ze een aantal gerechten aan! Het kerstmenu bestaat uit 5 verschillende gerechten, te eten in jouw favoriete volgorde. Dit 5-gangen kerstmenu is €55,- p.p. en te bestellen vanaf 2 personen. Bestellen kan tot zondag 20 december 20:00u of zolang de voorraad strekt. Bekijk het menu en praktische info hier.

Hoorneboeg 4, 1213 RE // https://bijdetuinman.nl


 

Op zoek naar meer kerstinspiraties en ideeën? Kijk dan hier voor leukste kerstafdelingen in Hilversum en kijk hier waar jij de leukste en originele cadeaus kunt halen. En kende je nieuwe feature van instagram al? Het heet gids en daarin sla ik de leukste kersttips voor je op! Deze vind je hier.

Comments


bottom of page