top of page
  • Foto van schrijverEveline

5 x kerstafdelingen in Hilversum

Bijgewerkt op: 28 nov. 2020

Christmas is coming... en bij veel mensen al vroeg dit jaar. Heb jij ook zin om je huis X-mas proof te maken? Bij deze shops kun je de leukste kerstaccessoires halen. Van ballen tot slingers, van kaarsenhouders tot beeldjes.


© H&M Home

H&M Home

In de H&M vestiging in Hilvertshof, is een vrij grote H&M Home afdeling aanwezig. Superleuke interieurdecoraties voor een leuke prijs. Ze hebben niet alleen leuke kerstaccessoires, maar ook de leukste items om je tafel kerstproof te dekken, de lekkerste winterse geurkaarsen, de leukste kussenslopen en een gastendoekje met kerstdecoratie. Je kunt dus goed uitpakken...

Hilvertshof 10, 1211 ER // www.hm.com/nl


Casa

Kennen jullie Casa op de Groest? Voor hele leuke prijsjes heel veel keuze! Vind alle items voor je kersttafel, eindeloze keuzes uit kerstballen in allerlei vormen en kleuren en (neppe) kerstbomen in alle maten.

Groest 52, 1211 EC // https://nl.casashops.com/nl/


Hema

Voor een leuk kerstprijsje en leuke decoratie scoor je altijd goed bij de Hema. Naast dat ze een grote collectie kerstbomen, kaarsen en kerstballen hebben, hebben ze ook een bijzondere variant. Denk aan de rookworst, tompouce of stroopwafel in de kerstboom! In Hilversum hebben we 2 vestigingen van de Hema, in de Kerkstraat en op de Gijsbrecht.

Kerkstraat 29, 1211 CK // www.hema.nl


© Dille en Kamille. Steun met je aankoop van rendiertje Olen WNF!

Dille & Kamille

Bij Dille & Kamille vertelde ik in een eerdere post al dat je hier leuke cadeaus kunt scoren. Maar ook hier kun je terecht voor je decoratieve kerstspulletjes. Bijvoorbeeld voor kerstkaarsen en kandelaars, kookaccessoires, lekkers voor de kerst en duurzame kerstdecoratie en houten bomen.

Groest 36, 1211 EC // www.dille-kamille.nl


Intratuin

Net iets buiten Hilversum, in Kortenhoef, zit de Intratuin. Naar mijn idee met de grootste kerstafdeling in de buurt. Ik kom hier stiekem elk jaar al vroeg in het jaar kijken naar de afdelingen die ze er bouwen. Zo bouwen ze elk jaar een enorm kerstdorp (allemaal ook los te kopen) en verwelkomen de ijsberen en pinguïns je bij de ingang.

Maar los daarvan zijn er hier kerstballen, slingers en bomen in alle kleuren en smaken te krijgen. Dus wil je zeker weten slagen? Plan dan een dagje met je vriend(inn)en shoppen bij de kerstafdelingen van de Intratuin.

Kromme Rade 2-A, 1241 LK Kortenhoef // www.intratuin.nl


Op zoek naar meer kerstinspiraties en ideeën? Kijk hier waar jij de leukste en originele cadeaus kunt halen. Een kerstdiner bij jou thuis van jouw favo restaurant? De deelnemende restaurants vind je hier.

En kende je nieuwe feature van instagram al? Het heet gids en daarin sla ik de leukste kersttips voor je op! Deze vind je hier.

Comentarios


bottom of page