top of page
  • Foto van schrijverEveline

10 x kerst shoppen in Hilversum

Bijgewerkt op: 28 nov. 2020

De feestdagen komen er weer aan en we kunnen dit jaar niet vroeg genoeg beginnen met het shoppen om het aantal mensen dat gaat winkelen voor de feestdagen, zoveel mogelijk te verspreiden.

Maar dat vinden we helemaal niet erg... zeker niet met het aanbod van winkels wat we hebben in Hilversum.


Wil je ook eens wat anders geven dan een cadeaubon, een douchepakket van een drogisterij of een paar sokken? Bij deze winkels kun je de leukste cadeautjes scoren in Hilversum!


© Balthazar

Balthazar

Een kookwinkel op de Gijsbrecht, maar niet zomaar 1! De winkel wordt door 4 dames gerund, allemaal keukenprinsessen die de eigen ervaringen hebben meegenomen naar een winkel. Naast het vinden van je basics, heb je hier ook super leuke cadeaus. Voor de kerst kunnen ze op maat van jouw wensen en budget een kerstpakket samenstellen, alles is mogelijk!

En nog leuker... ze openen binnenkort een X-mas Pop-up Store tegenover de winkel op nummer 141.

Gijsbrecht van Amstelstraat 164, 1214 BD // https://balthazarkookwinkel.nl


The Bohemian Catlady

Eigenaresse Ingrid heeft een pop-up winkel geopend in de Gooische brink. De pop-up winkel heet 'The Bohemian Catlady' en is helemaal wat je je voorstelt bij deze naam. Ingrid is kunstenaar en creatieveling en maakt een deel van de collectie zelf! Het assortiment en creaties zijn kleurrijk en eigenzinnig, en hebben hoe dan ook met katten te maken. Denk aan schilderijen, mondkapjes, sieraden, maar ook lampen en beeldjes. Een heel origineel cadeau voor de kattenliefhebber in je familie- of vriendenkring.

Kerkstraat 63-28, 1211 CL // www.thebohemiancatlady.com


MAT store

MAT store is een conceptstore in de Gooische Brink, gerund door 2 powervrouwen Anne en Maud. Naast dat je er langs kunt voor een nieuwe outfit of kapsel, hebben ze ook hele leuke accessoires en interieurspulletjes. Leuk dus voor een uniek cadeautje.

Kerkstraat 63/17, // https://matstore.nl


Pop-up shop Voorhoeve

Boekwinkel Libris Voorhoeve kennen we allemaal, en deze bestaat ook nog. Maar wist je dat ze nu ook een pop-upstore hebben? Er zit een pop-up winkel in het oude C&A gebouw aan de Kerkstraat. Het is een enorme ruimte met (uiteraard) boeken, maar ook heel veel leuke cadeaus, zoals bordspellen, speelgoed, boekengadgets en andere originele cadeautjes. Zeker de moeite waard om even te kijken!


Sees coffee + conceptstore

Naast dat je bij Sees lekkere koffie kan halen (momenteel natuurlijk alleen to go), hebben ze ook een conceptstore met de leukste merkjes! Denk aan: The Gift Label, Gewoon Jip, WOUF, Loveli en nog veel meer! Je kunt er terecht voor leuke sieraden, kaarsen, interieur, kaartjes, mokken en nog veel meer. Je slaagt er sowieso voor een origineel en leuk cadeautje!

Gijsbrecht van Amstelstraat 119, 1214 AW // https://www.seesconceptstore.nl


Dille & Kamille

Naast dat je er terecht kunt voor hele leuke kerstdecoratie en kaarsen, kun je er ook terecht voor leuke en duurzame cadeaus. Denk aan interieur, keukenspulletjes, eten, boeken, planten, tuinspulletjes en nog veel meer leuke items. Ook kun je een leuk pakketje samenstellen bijvoorbeeld. Ik slaag hier altijd.

Groest 36, 1211 EC // www.dille-kamille.nl


House of Bloomz

Naast dat je bij House of Bloomz terecht kan voor -uiteraard- bloemen, maar wist je dat ook hier leuke cadeautjes te vinden zijn? Namelijk leuke kerstaccessoires, droogbloemen en veel leuke woonaccessoires! Je kunt ze vinden in Winkelcentrum Kerkelanden.

Kapittelweg 149, 1216 HX // https://houseofbloomz.nl


De Pindakaaswinkel

Op zoek naar een origineel cadeau of ken je iemand die een groot pindakaasfan is? Dan kun je terecht bij de Pindakaaswinkel. Je kunt hier pindakaas kopen, gemaakt van 100% pinda's! Maar ook pindakazen met toegevoegde smaken zoals karamel zeezout, witte chocolade, chilipeper citroengras en kokos zeezout. Een smaakpakketje met kleinere potjes kun je maken en er is merchandise, zoals een broodplank, een pindakaaslepel, het pindakaasboek. Maar ook een rompertje of trui voor de echte pindabazen.

Kerkstraat 92, 1211 CR // https://depindakaaswinkel.nl


© Mevrouw Groen

Kinderwinkel Mevrouw Groen

Ook leuke cadeaus voor de kids moeten we niet vergeten. De leukste speelgoedwinkel is dan wel Mevrouw Groen. Mevrouw Groen is een lifestyle kinderwinkel gevestigd in een mooi oud pand. De etalage is altijd al een plezier om naar te kijken. Je kunt er terecht voor dekens, hippe kleertjes, rugtassen, cadeautjes, loopfietsen en ander speelgoed.

's-Gravelandseweg 46, 1211 BT // www.mevrouwgroen.nl


Speelpakhuis

Speelpakhuis op de Gijsbrecht heeft ook een enorm assortiment als het gaat om speelgoed en lifestyle artikelen voor kids van alle leeftijden. Denk aan bouwspeelgoed, boeken, poppen, spellen, houten speelgoed en nog veel meer. Ook zeker een bezoekje waard!

Gijsbrecht van Amstelstraat 114, 1214 BC Hilversum // https://speelpakhuis.nl


Op zoek naar meer kerstinspiraties en ideeën? Kijk dan hier voor leukste kerstafdelingen in Hilversum. Een kerstdiner bij jou thuis van jouw favo restaurant? De deelnemende restaurants vind je hier.

En kende je nieuwe feature van instagram al? Het heet gids en daarin sla ik de leukste kersttips voor je op! Deze vind je hier.


bottom of page