top of page
  • Foto van schrijverEveline

Hotspots op de Gooische Brink

Bijgewerkt op: 14 jun. 2021

In de serie: straten in Hilversum in het zonnetje zetten; dit keer de Gooische Brink. Deze straat zit een beetje verstopt, maar er zitten onwijs veel leuke hotspots! Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen.


Verder in de serie: hotspots op de Gijsbrecht, hotspots op Mediapark, hotspots op de 's Gravelandseweg, hotspots op de Langestraat en de Havenstraat & Vaartweg.

9 x shoppen

© MAT.store

Differenza: Differenza is al meer dan 20 jaar een gezellige dames boetiek aan de Gooische Brink. Ze verkopen merken als: Studio Anneloes, Geisha, YAYA, Tramontana, Catwalk Junkie, Airforce, Jane Lushka, Penn&Ink, Wonderjeans, Cream, Freequent, Trezz riemen en Kings Of Indigo Jeans. Op Social media delen ze de leukste setjes.

Duetz: Duetz is specialist in exclusieve dames- en herenmode. Ze beschikken over een professioneel en deskundig atelier, waarbij de zojuist gekochte kleding met zorg vermaakt wordt. Ze verkopen merken als Moscow, Profuomo, Falke, Gant, La Dress, Denham, Mart Visser en nog veel meer.

MAT Store: MAT store is een onwijs leuke conceptstore, gerund door Maud en Anne. Bij MAT kun je terecht voor fashion, interieur en kappersbehandelingen. En je krijgt er ook nog een kop koffie bij. Anne helpt bij het uitzoeken van je outfit, Maud zorgt voor je haircut!

Appel & Ei: bij appel & ei kun je tweedehandskleding kopen en/of verkopen. Alle kleding in de winkel is gesorteerd op kleur en achterin de kledingwinkel heb je de echte parels; de Goudappeltjes. Dit zijn bijzondere kledingstukken, bijvoorbeeld van een duurder merk. Naast kleding verkopen ze ook schoenen, tassen en accessoires.

The Bohemian Catlady: eigenaresse Ingrid heeft een pop-up winkel geopend. Ze is kunstenaar en creatieveling en maakt een deel van de collectie zelf! Het assortiment en de creaties zijn kleurrijk en eigenzinnig, en hebben hoe dan ook met katten te maken. Denk aan schilderijen, mondkapjes, sieraden, maar ook lampen en beeldjes.

SWEET/REPEAT: is een kids boutiek. Mariël van Stiphout-Zwartkruis heeft deze boetiek recent geopend met preloved kinderkleding, houten speelgoed & kinderboeken. Tegen een fractie van de nieuwprijs score je hier de mooiste merken, tweedehands maar nog zo goed als nieuw.

WAAR Hilversum: Danique, Nikkie, Hanneke, Adrie en Berthy zijn samen de drijvende kracht achter de recent geopende winkel. WAAR verkoopt duurzame, eerlijke en sfeervolle producten. Denk aan natuurlijke verzorgingsproducten, ecologische planten, vegan kookboeken, herbruikbare boterhamzakjes, biologische sojasaus, duurzame waterflessen, gerecyclede tassen, eerlijkgemaakt servies, handgemaakte manden, schone schoonmaakmiddelen en nog veel meer. Ook een leuke winkel om cadeaus te scoren!

Studio Meijer: bestaat al sinds 1995. Je kunt er terecht voor interieur advies en koopt er de mooist design meubels. Denk aan merken als Design on Stock, Dutch Originals, Zuiver, Design House Stockholm, Hollands Licht, Nemo, Delta Light, Moooi, XLBoom, Danese Milano, Fatboy, Arty-Shock, Vanilla Fly en nog veel meer.

3 x food & drinks

© Heren Spyker

Roast bar & grill: midden op het plein van de Kerkbrink zit dit BBQ-grill restaurant. In de keuken is er maar 1 de baas....en dat is de Big Green Egg: een grote grill die al het vlees, de vis maar ook vegagerechten gaart. Ook is er een speciale hoek voor kids, een groot terras in die zomer en huiskat Kenzo. Je kunt er terecht voor lunch, borrel en diner.

Vers Saladebar: bij Vers kun je terecht voor je healthy salades, juice, soep of stamppot. Ze bezorgen thuis of je haalt het direct bij ze op voor je lunch on the go.

Heren Spyker: Restaurant Heren Spyker is 1 van mijn favoriete go to places voor een heerlijk avondje fine dining. Het restaurant wordt gerund door chefkok Ronald Bellaart en sommelier Romée Koning en zij zorgen ervoor dat je een onvergetelijke avond beleefd. Met spannende combinaties in het menu en heerlijke wijnen. Je kunt kiezen voor 3 gangen, maar ook voor 8 gangen, een lekkere cocktail voor en bijpassende wijnen.

1 x boodschappen


Leonidas: bij Leonidas kun je terecht voor heerlijke bonbons, roomijs, chocolade, confiserie en nog veel meer lekkers. Do I need to say more?


1 x doen

Wulterkens: Wulterkens is een verstopte gem die je moet kennen. Ze maken namelijk custemized wear. Denk aan bedrijfskleding en logo ontwerp, maar je kunt je eigen ontwerp laten bedrukken op bijvoorbeeld een t-shirt.

bottom of page