top of page
  • Foto van schrijverEveline

6 x doen met Pinksteren in en rond Hilversum

Altijd fijn, zo een extra lang weekend. Er zijn genoeg leuke events in Hilversum. Heb je nog geen plannen? Lees dan snel verder!


Schaapscheerdersfeest, Blaricum

Bij de Schaapskooi in Blaricum is er op 4 en 5 juni het schaapscheerdersfeest. Naast dat de schepenkudde geschoren wordt, hebben ze leuke kraampjes met hapjes, drankjes en leuke activiteiten voor kids. Het event duurt van 10.00-17.00 uur en op zondag tot 16.00 uur. Toegang is gratis. Meer weten? Ik schreef er eerder een uitgebreide post over, deze vind je hier.


Ontbijt & film bij Filmtheater Hilversum

Om 9.30 uur is er bij Filmtheater Hilversum weer een 'Ontbijt & Film-voorpremière' met deze keer 'Hit the Road'. In samenwerking met Your Coffee serveren ze een heerlijk ontbijt met onder andere een croissant, een broodje met beleg en yoghurt met fruit en home-made granola. Uiteraard met koffie of thee en een jus d’orange. Meer over de film en tickets vind je hier.

Pssstt... wist je al dit ik ambassadeur ben van Filmtheater Hilversum? Lees daarover meer via deze link.


© De Groene Afslag


Biologische Markt bij de Groene Afslag, Laren

Op 5 juni vind je bij de Groene Afslag een heerlijk biologische markt met ongeveer 10 kramen. De markt is open van 11.00 tot 16.00 uur en je vindt er veel locale producten. Denk aan zuurdesembrood, biowijnen, kaas, koffie, dranken. Je kunt je hier prima vermaken. Tip: ga daarna lekker een lunch of koffie halen bij het restaurant van de Groene Afslag.Druif Wijnfestival in Land & Boschzigt, 's Graveland

Elk jaar is weer 1 van mijn favoriete festivals weer in Hilversum: Druif Wijnfestival. Een festival geheel gewijd aan de meest bijzondere en heerlijke wijnen. Dit jaar wordt er na de lockdowns extra groot uitgepakt. Het festival schopt af met het Pinksterweekend op Land & Boschzigt. Meer weten over de data, tijden, tickets en meer? Ik schreef een uitgebreid artikel over het wijnfestival, deze vind je hier.


Foodhall Mout bestaat 5 jaar

Foodhall Mout op het Marktplein in Hilversum is hier niet meer weg te denken. Daarom vieren ze het groots dat ze dit jaar 5 jaar bestaan. Dat vieren zij op zondag 5 juni vanaf 16.00 uur met cocktails of andere lekkere drankjes, een live band, een DJ en vooral heel veel gezelligheid.


Boeren zondagmarkt bij Hoeve Ravenstein, Baarn

Bezoek zondag 5 juni tussen 10.00 en 17.00 uur de boerenmarkt bij Hoeve Ravenstein. Op de boerenmarkt vind je diverse marktkramen met duurzame, glutenvrije producten en lokale producten. Denk aan vlees, kazen en verzorgingsproducten. Als je er dan toch bent, haal bij het Boerderijcafé een kop koffie met lekkere huisgemaakte taart erbij. Meer weten over Hoeve Ravenstein? Check dan dit artikel wat ik eerder schreef.

Commentaires


bottom of page