top of page
  • Foto van schrijverEveline

9 x kerstafdelingen in Hilversum

Christmas is coming... en bij veel mensen al vroeg dit jaar. Heb jij ook zin om je huis X-mas proof te maken? Bij deze shops in Hilversum kun je de leukste kerstaccessoires halen. Van ballen tot slingers, van kaarsenhouders tot beeldjes.


© H&M Home

H&M Home

In de H&M vestiging in Hilvertshof, is een vrij grote H&M Home afdeling aanwezig. Superleuke interieurdecoraties voor een leuke prijs. Ze hebben niet alleen leuke kerstaccessoires, maar ook de leukste items om je tafel kerstproof te dekken, de lekkerste winterse geurkaarsen, de leukste kussenslopen en een gastendoekje met kerstdecoratie. Je kunt dus goed uitpakken...

Hilvertshof 10, 1211 ER // www.hm.com/nl


Casa

Kennen jullie Casa op de Groest? Voor hele leuke prijsjes heel veel keuze! Vind alle items voor je kersttafel, eindeloze keuzes uit kerstballen in allerlei vormen en kleuren en (neppe) kerstbomen in alle maten.

Groest 52, 1211 EC // https://nl.casashops.com/nl/


Hema

Voor een leuk kerstprijsje en leuke decoratie scoor je altijd goed bij de Hema. Naast dat ze een grote collectie kerstbomen, kaarsen en kerstballen hebben, hebben ze ook een bijzondere variant. Denk aan de rookworst, tompouce of stroopwafel in de kerstboom! In Hilversum hebben we 2 vestigingen van de Hema, in de Kerkstraat en op de Gijsbrecht.

Kerkstraat 29, 1211 CK // www.hema.nl© Dille & Kamille

Dille & Kamille

Bij Dille & Kamille vertelde ik in een eerdere post al dat je hier leuke cadeaus kunt scoren. Maar ook hier kun je terecht voor je decoratieve kerstspulletjes. Bijvoorbeeld voor kerstkaarsen en kandelaars, kookaccessoires, lekkers voor de kerst en duurzame kerstdecoratie en houten bomen.

Ook deze winter steunt Dille & Kamille weer een bijzonder dier in het Noordpoolgebied. Voor het derde jaar op rij werken ze samen met WWF. Na Lumi de ijsbeer en Olen het rendier, is het nu de beurt aan Vinnie de poolvos.

Groest 36, 1211 EC // www.dille-kamille.nl

De Huiskamer

De Huiskamer is dé woon- & decoratiewinkel van de Gijsbrecht. Gerund door Nancy Pronk & Marc Valkenhoff kun je hier normaal gesproken terecht voor meubels, verlichting en raamdecoratie, maar rond de feestdagen hebben ze extra leuke interieur items om je eigen woning in de kerstsferen te brengen.

Gijsbrecht van Amstelstraat 172, 1214 BD // www.de-huiskamer.nl


HeinsHome

HeinsHome op de Gijsbrecht is een gezellige winkel met originele woonaccessoires en cadeautjes. In de winkel vind je bijzondere producten vanuit verschillende delen van de wereld, een relaxte sfeer. Ze verkopen fairtrade en handgemaakte artikelen. En rondom de feestdagen kun je in deze sferen ook de leukste woon accessoires voor kerst vinden.

Gijsbrecht van Amstelstraat 143, 1214 AX // www.heinshome.nl© Intratuin

Intratuin

Net iets buiten Hilversum, in Kortenhoef, zit de Intratuin. Naar mijn idee met de grootste kerstafdeling in de buurt. Ik kom hier stiekem elk jaar al vroeg in het jaar kijken naar de afdelingen die ze er bouwen. Zo bouwen ze elk jaar een enorm kerstdorp (allemaal ook los te kopen) en verwelkomen de ijsberen en pinguïns je bij de ingang.

Maar los daarvan zijn er hier kerstballen, slingers en bomen in alle kleuren en smaken te krijgen. Dus wil je zeker weten slagen? Plan dan een dagje met je vriend(inn)en shoppen bij de kerstafdelingen van de Intratuin.

Kromme Rade 2-A, 1241 LK Kortenhoef // www.intratuin.nl


The Bohemian Catlady

Wil je je kerst kattenproof maken? Dan moet je zeker naar The Bohemian Catlady. Naast dat ze leuke katten cadeaus hebben, hebben ze ook allerlei katten versieringen voor in de kerstboom of aan de kersttafel!

Kerkstraat 63-28, 1211 CL // www.thebohemiancatlady.com

House of Bloomz

Bij House of Bloomz kun je terecht voor -uiteraard- bloemen, maar ook voor leuke kerstaccessoires, kerstkransen en nog veel en veel meer. Je mag ze niet missen! Je kunt ze vinden in Winkelcentrum Kerkelanden.

Kapittelweg 149, 1216 HX // https://houseofbloomz.nl


 

Vergeet niet te shoppen bij de leukste lokale webshops, ook voor kids. Klik hier.

Op zoek naar cadeaus voor volwassenen? Deze vind je hier.

Op zoek naar cadeaus voor kids? Deze vind je hier.

コメント


bottom of page