top of page
  • Foto van schrijverEveline

12 x kerstcadeau shoppen in Hilversum

Bijgewerkt op: 28 nov. 2021

De feestdagen komen er weer aan en we kunnen dit jaar niet vroeg genoeg beginnen, gezien we de feestdagen ook dit jaar weer zo lang willen uitsmeren als mogelijk met de tegenvallende maatregelen.

Maar dat vinden we helemaal niet erg... zeker niet met het aanbod van winkels dat we hebben in Hilversum.


Wil je ook eens wat anders geven dan een cadeaubon, een douchepakket van een drogisterij of een paar sokken? Bij deze winkels kun je de leukste cadeautjes scoren in Hilversum!


In een aparte blog vind je de leukste kindercadeau winkels voor kids.© Kookwinkel Balthazar

Balthazar

Een kookwinkel op de Gijsbrecht, maar niet zomaar 1! De winkel wordt door 4 dames gerund, allemaal keukenprinsessen die de eigen ervaringen hebben meegenomen naar een winkel. Naast het vinden van je basics, heb je hier ook super leuke cadeaus. Voor de kerst kunnen ze op maat van jouw wensen en budget een kerstpakket samenstellen, alles is mogelijk!

Gijsbrecht van Amstelstraat 164, 1214 BD // https://balthazarkookwinkel.nl


MAT store

MAT store is een conceptstore in de Gooische Brink, gerund door 2 powervrouwen Anne en Maud. Naast dat je er langs kunt voor een nieuwe outfit of kapsel, hebben ze ook hele leuke accessoires en interieurspulletjes. Leuk dus voor een uniek cadeautje.

Kerkstraat 63/17, // https://matstore.nl


Libris Voorhoeve

Naast dat je hier terecht kunt voor een groot assortiment van boeken, heb je ook heel veel leuke cadeaus, zoals bordspellen, speelgoed, boekengadgets en andere originele cadeautjes. Zeker de moeite waard om even te kijken!© The Bohemian Catlady

The Bohemian Catlady

Eigenaresse Ingrid heeft een pop-up winkel geopend in de Gooische brink. De pop-up winkel heet 'The Bohemian Catlady' en is helemaal wat je je voorstelt bij deze naam. Ingrid is kunstenaar en creatieveling en maakt een deel van de collectie zelf! Het assortiment en creaties zijn kleurrijk en eigenzinnig, en hebben hoe dan ook met katten te maken. Denk aan schilderijen, mondkapjes, sieraden, maar ook lampen en beeldjes. Een heel origineel cadeau voor de kattenliefhebber in je familie- of vriendenkring.

Kerkstraat 63-28, 1211 CL // www.thebohemiancatlady.com


Dille & Kamille

Bij Dille & Kamille hebben ze hele leuke kerstdecoratie en kaarsen, maar je kunt er ook terecht voor leuke en duurzame cadeaus. Denk aan interieur, keukenspulletjes, eten, boeken, planten, tuinspulletjes en nog veel meer leuke items. Ook kun je een leuk pakketje samenstellen bijvoorbeeld. Ik slaag hier altijd.

Groest 36, 1211 EC // www.dille-kamille.nl


House of Bloomz

Bij House of Bloomz kun je terecht voor -uiteraard- bloemen, maar ook leuke kerstaccessoires, droogbloemen en veel leuke woonaccessoires. Je kunt ze vinden in Winkelcentrum Kerkelanden.

Kapittelweg 149, 1216 HX // https://houseofbloomz.nl© Chez Elpee

Chez Elpee

Voor de muziekliefhebber en het kopen van vinyl moet je deze winkel zeker bezoeken. In een voormalige kroeg aan een zijstraat van de Gijsbrecht, vind je deze winkel met vintage en nieuwe vinyl. 3 dagen per week geopend.

Neuweg 221, 1214 GR // www.chezelpee.nl


Sees coffee + conceptstore

Naast dat je bij Sees koffie kunt drinken en kunt ontbijten/lunchen, hebben ze ook een conceptstore met de leukste merkjes! Denk aan: The Gift Label, Gewoon Jip, WOUF, Loveli en nog veel meer! Je kunt er terecht voor leuke sieraden, kaarsen, interieur, kaartjes, mokken en nog veel meer. Je slaagt er sowieso voor een origineel en leuk cadeautje!

Gijsbrecht van Amstelstraat 119, 1214 AW // https://www.seesconceptstore.nl


Good Grounds

Bij Good Grounds kun je terecht voor duurzame en bijzondere cadeaus. Voor kids, de plantenliefhebber, de interieurliefhebber, de foodie of gepersonaliseerde cadeaus. Ze verkopen er merken als bamboo, original home, fabryk design, fair squared en nog veel meer.

Kerkstraat 63 – 21, 1211 CL // www.goodgrounds.store© Bierwinkel de Barbier

Bierwinkel de Barbier

Zoek je en cadeautje voor een bierliefhebber? Dan moet je hier zijn. Er is een enorm assortiment (welke bijna wekelijks wisselt!) en er staat altijd iemand die je de nieuwste smaken of bijzondere bieren kunt aanprijzen. Ze hebben ook fijne bierpakketten in samenwerking met een andere lokale favoriet: kaas van kaaswinkel Echte Liefde. Leuk dus om cadeau te doen.

Leeuwenstraat 42, 1211 EW // Facebook


Lokaal

Lokaal, een winkel op de Kwekerij, biedt (zoals de winkel al zegt) lokale en duurzame artikelen. Vind hier cadeaus van lokale ondernemers. Denk aan woonaccessoires, bloemen en planten, persoonlijke verzorging, boeken, lokaal eten en nog veel meer!

Stationsplein 27, 1211 EX // https://lokaalhilversum.nl


De Huiskamer

De Huiskamer is dé woon- & decoratiewinkel van de Gijsbrecht. Gerund door Nancy Pronk & Marc Valkenhoff kun je hier normaal gesproken terecht voor meubels, verlichting en raamdecoratie, maar rond de feestdagen hebben ze extra leuke interieur cadeautjes en items om je eigen woning in de kerstsferen te brengen.

Gijsbrecht van Amstelstraat 172, 1214 BD // www.de-huiskamer.nl


 

Lokale cadeaus online kopen? Check dan de 10 leukste webshops in 't Gooi, klik hier.

Op zoek naar de leukste cadeaus voor kids? Deze vind je hier.

Comments


bottom of page