top of page
  • Foto van schrijverEveline

3 x schaatsen in 't Gooi

Bijgewerkt op: 2 dec. 2021

Eind november openen er weer een aantal schaatsbanen bij ons in 't Gooi. Zo gezellig; schaatsen, gluhwein, warme choco... Check hieronder het lijstje met schaatsbanen rondom Hilversum© Winter Village Laren

Winter Village Laren // POST PONED

ADDENDUM: wegens de nieuwe coronamaatregelen volgt een nieuwe openingsdatum voor Wintervillage Laren.


Van 26 november 2021 t/m 9 januari 2022 is de 13e editie van Wintervillage Laren! Midden op de brink is een openlucht ijsbaan van 450 m2 waar je vrij kunt schaatsen, jong & oud. Daarnaast zijn er schaatslessen, is er schoolschaatsen, peuterschaatsen, een eisstockschiessen competitie en disco schaatsen. Daarnaast is er een Nieuwjaars borrel op 1 januari van 14.00 – 18.00 uur.

Om op te warmen of te borrelen kun je terecht bij het pop-up restaurant van Winter Village Laren. Ze serveren kaasfondue in verschillende smaken, sappige burgers of een warme apfelstrudel, pannenkoeken voor de kids en er is een uitgebreide borrelkaart. Een kleine impressie van Wintervillage Laren? Check dan deze video.

Prijzen: entree ijsbaan: € 7,50 per persoon (voor de duur van 2 uur), huur van schaatsen is gratis. Een abonnement of strippenkaart is ook een optie.

Meer info over prijzen en de agenda vind je op de website hieronder.

Brink, 1251 KR Laren // www.wintervillagelaren.nl© BussumsNieuws

Bussum op IJs // CANCELLED

ADDENDUM: wegens de nieuwe coronamaatregelen gaat Bussum op IJs dit jaar helaas niet door.


Van 10 december 2021 t/m 9 januari 2022 is de 13e editie van Bussum op IJs! De baan is elke dag open, zelfs tijdens de feestdagen kan er geschaatst worden. Naast vrij schaatsen kun je er schoolschaatsen of schaatslessen volgen, ijshockey of curling , kabouterschaatsen, kinderfeestje vieren of discoschaatsen.

Ook als je niet schaatst is het een gezellige winterse ontmoetingsplek. In het restaurant, 't Raedthuys op IJs, kun je dagelijks terecht voor warme choco, huisgemaakte kaasfondue, erwtensoep, frietjes, apfelstrudel en vele andere winterse hapjes!

Prijzen: entree is € 6,00, entree & schaatshuur: € 8,00. Een strippenkaart is ook een optie. Meer info over prijzen, feestjes en de agenda vind je op de website hieronder.

Brinklaan 35, 1404 EP Bussum // https://bussumopijs.nl© Nederhorst On Ice

Nederhorst On Ice

Van 26 november 2021 t/m 9 januari 2022 is Nederhorst On Ice weer terug! Ze zijn dagelijks geopend voor vrij schaatsen, maar je kunt er ook terecht voor schaatsles, schoolschaatsen, ijshockey en curling, Bergse winterspelen, disco on ice, voor competities en kinderfeestjes. Ook heb je toegang tot de Bergstube, waar je kunt zitten met een bordspel, warme chocomel, glühwein, een heerlijk kom snert of een broodje warme worst. Daarnaast is er een kidscorner.

Prijzen: een dagkaart kost € 8,00, huur van schaatsen is gratis. Evenals parkeren en WiFi. Een abonnement of strippenkaart is ook een optie.

Meer info over prijzen en de agenda vind je op de website hieronder.

Blijklaan 1, 1394 KA Nederhorst Den Berg // www.nederhorstonice.nl

Komentarze


bottom of page