top of page
  • Foto van schrijverEveline

7 x cadeauwinkels voor kids in Hilversum

Ben je op zoek naar een lokale winkel om leuke cadeaus te kopen? Weer eens wat anders dan de grote ketens? Hilversum heeft heel veel leuke en duurzame winkels om voor kids te shoppen.© Mevrouw Groen

Kinderwinkel Mevrouw Groen

De leukste & bekendste speelgoedwinkel in Hilversum is Mevrouw Groen. Mevrouw Groen is een lifestyle kinderwinkel gevestigd in een mooi oud pand. De etalage is altijd al een plezier om naar te kijken. Je kunt er terecht voor dekens, hippe kleertjes, rugtassen, cadeautjes, loopfietsen en ander speelgoed.

's-Gravelandseweg 46, 1211 BT // www.mevrouwgroen.nl


Good Grounds

Eerder schreef ik al dat je hier goed terecht kunt voor volwassenen. Maar ook voor kids kun je hier goed scoren. Ze hebben fantastische kidsproof cadeautjes. En als je er dan toch bent, geniet dan van een Fairtrade koffie en een lekkere lunchplank. Ik heb een uitgebreide post op instagram geschreven over Good Grounds, die vind je hier.

Kerkstraat 63 – 21, 1211 CL // www.goodgrounds.store


SWEET/REPEAT

Een prachtige kidsboutique in de Gooische Brink. Ze verkopen preloved kinderkleding, houten speelgoed & kinderboeken. Alleen de allermooiste merken van de beste kwaliteit. Denk aan merken als Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Noppies, Scotch & Soda en nog veel meer. Daarnaast verkopen ze tweedehands kinderboeken (van prentenboek tot voorleesboek) en ze verkopen houten speelgoed. Een kijkje nemen in de winkel? Ik heb een uitgebreide post op instagram geschreven, die vind je hier. Kerkstraat 63-40, 1211 CL // www.sweet-repeat.nl


© Speelpakhuis

Speelpakhuis

Speelpakhuis op de Gijsbrecht heeft een enorm assortiment als het gaat om speelgoed en lifestyle artikelen voor kids van alle leeftijden. Denk aan bouwspeelgoed, boeken, poppen, spellen, houten speelgoed en nog veel meer. Zeker een bezoekje waard!

Gijsbrecht van Amstelstraat 114, 1214 BC Hilversum // https://speelpakhuis.nl


Dille & Kamille

Op de Groest in Hilversum heeft Dille & Kamille een hele toffe kinderhoek met leuk én duurzaam speelgoed. Je vindt hier poppen, houten blokken, muziekinstrumenten, knuffels, poppenkastpoppen, vingerpopjes, spelletjes en nog veel meer.

Groest 36, 1211 EC // www.dille-kamille.nl


Pitti Kids

Pitti Kids is een betaalbare kinderwinkel met merken als Z-8, No-No, Br@nd for girls en Retour. Vanaf maatje 'newborn' tot grote kinderen vind je kleding en kledingaccessoires. Neem je je kids mee? Achterin de zaak is een speelhoekje! De winkel vind je op de Gijsbrecht.

Gijsbrecht van Amstelstraat 162, 1214 BD // https://pittikids.nlLibris Voorhoeve

Libris Voorhoeve

In de vernieuwde winkel vind je 1 verdieping naar beneden een grote kinderhoek met boeken voor alle leeftijden. Van de eerste woordjes tot aan spannende tiener thrillers. Naast boeken hebben ze ook (educatieve) cadeautjes!


 

Op zoek naar de leukste winkels om te slagen voor je kerstinkopen, klik hier.

Vergeet niet te shoppen bij de leukste lokale webshops, ook voor kids. Klik hier.

Op zoek naar cadeaus voor volwassenen? Deze vind je hier.

Comments


bottom of page