top of page
  • Foto van schrijverEveline

10 x webshops uit Hilversum & omstreken

Deze keer wil ik onze online locals in het zonnetje zetten! We hebben zoveel leuke webshops van creatievelingen in en rondom Hilversum wonen. En hoe leuk om een cadeautje voor de feestdagen te scoren van een local bedrijf?


Check snel de leukste webshops hieronder:


© Sugar Coating

Sugar Coating Jewels

Sugar Coating Jewels is opgericht door onze Hilversumse Amber. Ze maakt zelf sieraden en schilderen en verkoopt deze online! Ze maakt de meest kleurrijke en excentrieke sieraden, zodat jij deze kant van jezelf kun omarmen.

Daarnaast is ze op een missie om open te praten over zelfliefde, liefde voor je lichaam, onzekerheden en taboes. Dit vind je terug in haar schilderijen en op haar instagram.


Studio Belle

Studio Belle is een mooie interieur webshop die je niet mag missen! De mooiste items voor in huis vind je hier. Denk aan mooie mokken, de leukste koffielepel sets (check them out!), hippe kaarsen (zoals de bekende bubblecandle), kaarshouders en nog veel meer leuks.


Minke Maat

Naast dat Minke blogs en gedichten schrijft en super actief is op instagram, heeft ze ook een eigen webshop.

Zo verkoopt ze, zelfontworpen, kaarten met poëzie en kerstkaarten. Ze verkoopt ook boeken; eigen gedichtenbundels en boeken van andere schrijvers. En ze verkoopt 'maatwerk'. Denk aan een geboortekaartje met gedicht of een gedicht op maat. Super leuk om cadeau te doen of iets voor jezelf of een speciale gelegenheid te laten maken!


© Lovelties

Lovelties

Lovelties is een webshop opgericht door vader Lucas en dochter Marloes. Ze maken houten speelgoed. Ze bedenken samen wat ze willen maken en vader Lucas maakt dit dan ook zelf. Duurzaam en lokaal! Al het speelgoed wordt geleverd in een flatpack. Je zet ze zelf makkelijk in elkaar. Geen gedoe, plastic, of batterijen. Ze gaan dus ook een leven lang mee.

Heel leuk voor de feestdagen die gaan komen.


Klairtje.nl

Klairtje.nl is webshop opgericht door de creatieve duizendpoot Claire. Je kunt bij haar terecht voor stadskaarten, wenskaarten, papieren planten en portretten. En het bijzondere is, dat alles op maat gemaakt kan worden!

Zo heb ik recent een mooie stadskaart op poster van Hilversum cadeau gekregen. Alles was te personaliseren: je favoriete plekken die je op de kaart wilt hebben, de kleur van de kaart, de stad enz. Check de video van mijn stadskaart hier.


Dobro Pottery

Pottenbakker Kate Dinilina uit Hilversum verkoopt unieke kookgerei. Denk aan de mooiste koffie en thee mokken tot aan een sushi set. Op haar instagram kun je een kijkje achter de schermen zien; hoe alles tot stand komt en deelt ze reels van the making of. Op haar Etsy pagina, waar zij 'topverkoper' is, kun je haar producten kopen.


© Mini Labels

Mini Labels

Mini Labels is opgericht door de Bussumse Madeleine Boshuizen, een webshop met kinderkleding en andere hippe spulletjes voor kids. Ze verkoopt unieke merken en zelfs eigen ontworpen kleding! Naast kleding kun je er haaraccessoires kopen, maar ook hippe hydrofiele doeken, speenkoorden, tassen en de leukste bijtringen en washandjes. Check de website, want je wilt eigenlijk meteen alles inslaan voor je kid(s).


Niek Handmade

De webshop Niek is opgericht door Danique en alles wat zij verkoopt is echt handmade. Ze verkoop plantenhangers (welke zij allemaal zelf knoopt!), ze maakt van vintage kopjes de leukste kaarsen en maakt duurzame sojawax dubbelkaarsen. Daarnaast vind je op haar website sieraden en stationary. Check ook haar instagram.


LouLou Kids

De Hilversumse Sam is recent met de webshop LouLou Kids gestart. Zelf moeder van kinderen staat voor duurzame, handgemaakte, maar ook gewoon mooie producten voor kinderen. Ze verkoopt de merken flow Amsterdam, Picca Loulou en Liezelijn. Alle producten zijn ecologisch en duurzaam, zoals lampen en speakers. Handgemaakte poppen en knuffels, en nog veel meer. Check de website en instagram hieronder.


© Yes!Visuals

Yes!Visuals

Robin Prinssen is ruimtelijk vormgever en oprichter van Yes!Visuals. Een echte creatieve duizendpoot en sinds 2020 actief onder de naam Yes!Visuals. In haar shop verkoopt ze zelf ontworpen kaarten (oa voor de kerst) en ik ben zelf verliefd op haar posters. Denk aan verschillende thema's als bloemen, maan, zon en nog veel meer. Ook verkoopt ze platen van je geboortebloem of een kalender. Liever live even zien? Haar producten zijn ook te koop bij Dille & Kamille hier in Hilversum.

Comentários


bottom of page