top of page
  • Foto van schrijverEveline

6 x nieuw in oktober geopend in Hilversum

Bijgewerkt op: 3 jul. 2021

Ondanks de corona crisis, vinden er gelukkig nog steeds mooie openingen plaats. Een iets moeilijkere start dan normaal, dus bezoek ze vooral, #supportyourlocals !


30 ml

30 ml

30 ml coffee roosters is van kleine espressobar uitgegroeid tot een franchise keten met 10 vestigingen en een eigen koffiebranderij. En nu ook een eigen vestiging in Hilversum, waar voorheen Doppio zat. De kaart bestaat uit een all day breakfast concept met pancakes, toast, eieren en broodjes. Optioneel vegetarisch en vegan. De keuze uit soorten koffie (en melk) is eindeloos en ze hebben season specials. Momenteel alleen open voor take away.

's-Gravelandseweg 14, 1211 BS // https://30ml.nl/vestiging/30ml-hilversum/


Abu Amr

Nieuw restaurant op de Gijsbrecht, namelijk een vegan restaurant met Egyptische keuken! Egyptische streetfood, maar dan vegan. Denk aan koshari en pita foul. Momenteel alleen open voor afhaalmaaltijden.

Gijsbrecht van Amstelstraat 126, 1214 BC // www.abu-amr.nl


The Skiff

The Skiff, normaal gesproken een café in Hilversum, gaat heel creatief om met de maatregelen door COVID-19. Ze zijn omgetoverd tot slijterij en online webshop!

Ze verkopen de bekende maar ook de aparte dranken in zowel bier, wijn, whisky, rum, gedestilleerd en cadeau's.

Kampstraat 2bc, 1211 GE // www.theskiff.nl


Brasserie 22

Eigenlijk een heropening. Of beter gezegd: terug van weggeweest! Kennen jullie Brasserie 22 nog? Een jaar geleden kwam daar wijnbaar Petit Paris. En vanaf 1 oktober zijn ze weer geopend als Brasserie 22. Een Frans georiënteerde keuken, veel wijnen op het glas en een fijne sfeer. Na sluiting van de horeca hebben ze nu tijdelijk woensdag tot en met zondag een aantal van de gerechten om te bestellen voor thuis. Thuis 10 minuten bereidingswerk om op te warmen. Daarnaast flessen wijn en stamppotten te bestellen. De hele menukaart vind je hier.

Kampstraat 22, 1211 GE // www.brasserie22.nl

BLUMST

BLUMST

Blumst is een nieuwe bloemenwinkel op de Gijsbrecht. In de BLUMST winkel hebben ze een groot assortiment bloemen en boeketten geselecteerd die passen bij de laatste interieur-, lifestyle- en kleurentrends. Daarnaast verkopen ze ook biologisch geproduceerde wijn uit Italië en bijzondere vazen, zoals vintage vaasjes.

Gijsbrecht van Amstelstraat 192, 1214 BE // www.blumst.nl


De Vegaclub

De Vegaclub is gevestigd in Gooiland en komt in plaats van hun eerdere succes dit jaar: ROEFF, de eerste rooftopbar van Hilversum. Vegaclub omschrijft zichzelf als: "een club zonder dansvloer, een diner zonder vlees". Een pop-up restaurant met een 4 gangen verrassingsmenu, geheel vegetarisch. Verzorgd door sterrenchef Wouter Berghuis. Snel reserveren dus!

Maar helaas door de aangescherpte maatregelen momenteel gesloten...

Emmastraat 2, 1211 NG // www.devegaclub.nl


Boekhandel Voorhoeve

Boekhandel Voorhoeve heeft een pop-up shop geopend in het oude C&A gebouw, ontworpen door Dudok. Je kunt er uiteraard boeken vinden, maar ook leuke cadeaus voor de feestdagen!

Kerkstraat 84, 1211 CR // https://www.libris.nl/voorhoeve/winkels/


 

Weten wat er deze zomer geopend is? Klik dan hier. Openingen in september vind je hier. Ken of ben jij een hotspot die binnenkort opent? Neem dan contact op, dat kan hier.

Comments


bottom of page