top of page
  • Foto van schrijverEveline

5 x nieuw in november geopend in Hilversum

Bijgewerkt op: 3 jul. 2021

Ook deze maand zijn er, ondanks de coronamaatregelen en ondanks de moeilijke tijden, toch weer nieuwe hotspots geopend! Ook 3 hotspots op de Gooische Brink!

Steun ze juist in deze tijd door ze te bezoeken, te delen op social media of een cadeaubon te kopen bijvoorbeeld.

En onderaan de post krijg je vast een sneak peak van 2 hotspots die binnenkort openen...


30 ml Hilversum

30 ml

30 ml coffee roosters is van kleine espressobar uitgegroeid tot een franchise keten met 10 vestigingen en een eigen koffiebranderij. En nu ook een eigen vestiging in Hilversum, waar voorheen Doppio zat. De kaart bestaat uit een all day breakfast concept met pancakes, toast, eieren en broodjes. Optioneel vegetarisch en vegan. De keuze uit soorten koffie (en melk) is eindeloos en ze hebben season specials. Momenteel alleen open voor take away. Ik ben al even langs geweest... Meer daarover lezen? Check dan deze post.

's-Gravelandseweg 14, 1211 BS // https://30ml.nl/vestiging/30ml-hilversum/


Vintage & Pastries

Vintage & Pastries is recent verhuisd naar Hilversum. Gert-Jan combineert gebak en taarten met een vintage aankleding. Antieke accessoires, opgedaan bij brocantes, kringloopwinkels, op rommelmarkten en in antiekwinkeltjes, zijn ook te koop.

Je kunt een bestelling plaatsen voor taarten, gebakjes, high tea of een taart naar wens. Vegan of allergie? Alles kan in overleg. De bestelling wordt thuis bezorgd of kun je ophalen. Meer info vind je op de website.

Bosdrift 170, 1215 AR // https://vintageandpastries.nl


Sweet/Repeat

SWEET/REPEAT, nieuw geopend door Mariël van Stiphout-Zwartkruis, in de Gooische Brink. Ze verkoopt zo goed als nieuwe kinderkleding, kinderboeken en speelgoed. Je vindt er de allermooiste merken tegen een fractie van de nieuwprijs.

Sweet/Repeat zit in het oude pand van Lab.stores.

Kerkbrink 63-41, 1211 CL // www.sweet-repeat.nl


The Bohemian Catlady

Eigenlijk is deze hotspots in oktober geopend, maar kwam pas in november in mijn zicht, vandaar dat ik hem toch nog even in dit lijstje zet! Eigenaresse Ingrid heeft een pop-up winkel geopend, ook in de Gooische Brink! Ze is kunstenaar en creatieveling en maakt een deel van de collectie zelf! Het assortiment en creaties zijn kleurrijk en eigenzinnig, en hebben hoe dan ook met katten te maken. Dus voor de kattenliefhebbers onder ons: een must see! Eerder schreef ik er een uitgebreide post over en je vindt er meer foto's. Deze vind je hier.

Kerkstraat 63-28, 1211 CL // www.thebohemiancatlady.com


Waar Hilversum

De derde hotspot is geopend op de Gooische Brink: WAAR. Waar is een duurzame cadeauwinkel. Denk aan natuurlijke verzorgingsproducten, ecologische planten, vegan kookboeken, herbruikbare boterhamzakjes, biologische sojasaus, duurzame waterflessen, gerecyclede tassen, en ga zo maar door.

Kerkstraat 53, 1211 CL // https://ditiswaar.nl


Opening soon...


Studio Release

Merle opent een moderne self-care studio. "Een wat?", hoor ik je denken. Het is een ruimte waar je kunt ontsnappen aan de hectiek van alledag en stil kan staan bij jezelf. Waar je nieuwe energie opdoet en werkt aan je veerkracht en optimisme. Waar alles op maat is en het draait om een gezond en gebalanceerd leven.

Een voorbeeld hiervan zijn massages op maat, volledig afgestemd op jouw behoeftes. Meer info volgt snel, houdt vooral instagram in de gaten!

Verwachte opening: januari 2021 // Havenstraat 59, 1211 KH // https://studiorelease.nl


Delhi Darbaar

Gelegen in de Havenstraat opent binnenkort Delhi Darbaar haar deuren. Ze serveren er Indiase gerechten voor lunch en diner en worden traditioneel bereid. Naast dat ze als restaurant zullen openen, zorgen ze ook voor afhaalmaaltijden en thuisbezorging.

Verwachte opening: volgt // Havenstraat 75, 1211 KH // https://delhidarbaar.nl 

Weten wat er in september geopend is? Deze vind je hier. Nieuw geopende hotspots in oktober vind je hier.

Ken of ben jij een hotspot die binnenkort opent? Neem dan contact op! Dat kan hier.
Comments


bottom of page