top of page
  • Foto van schrijverEveline

5 x de lekkerste kaasfondue in Hilversum

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar zodra het weer kouder wordt, krijg ik zin in bepaalde gerechten. Zo ook kaasfondue. Naast het feit dat het onwijs lekker is, is het ook gezellig. Eventueel ook als alternatief deze kerst?

Hieronder heb ik een lijstje samengesteld met de lekkerste kaasfondue die je kunt halen in Hilversum. Kant-en-klare pakketten, maar ook waar je je eigen pakket kunt samenstellen. Lees snel verder:


Puur Smaeck

Restaurant Puur Smaeck heeft Kaasfondue To Go. Je krijgt 300 ml kaasfondue, 150 gram brood en 150 gram groente. Dit pakket kan voor meerkosten uitgebreid worden met supplementen zoals truffel, extra brood, extra kaas, Franse aardappeltjes en Italiaanse ham. De kosten zijn €15,00 p.p.

Kampstraat 18-20, 1211 GE // www.puursmaeck.nl


De Open Keuken

Bij De Open Keuken is er niet 1, niet 2, nee, ook niet 3. Maar 4 opties kazen! Er is keuze uit Zwitserse kaas Helvetti of Bellevue, keuze uit geitenkaas of keuze uit schimmelkaas. Alle porties zijn 300 gram kaas inclusief 150 gram groentegarnituur, 150 gram brood, cornichons en zilveruitjes. Bij de Bellevue krijg je er ook nog 150 gram vleeswaren bij. Prijzen variëren tussen de €17,00 - 18,50. Online te bestellen.

Laanstraat 31, 1211 HG // www.deopenkeuken.nl


Kaaswinkels

Stel je liever je eigen kaasfondue samen? Dat kan ook. De lekkerste kaas voor je kaasfondue vind je hier:


© Echte Liefde

Echte Liefde kaas & delicatessen

Naast dat je er je zakje kaas kunt halen voor je kaasfondue, heeft Echte Liefde ook een heel lekker pakket samengesteld voor je kaasfondue. Namelijk een compleet pakketje voor twee, met: vers geraspte fonduekaas, een fles Comte de Bergon, brood en een handig recept. Je kunt deze ophalen op thuis laten bezorgen met €3,00 bezorgkosten. Het fonduepakket kost €22,50.

's-Gravelandseweg 3, 1211 BN // www.echteliefdekaas.nl


Alexanderhoeve

Bij Alexanderhoeve is Seinhorst kunnen ze ook een heerlijk kaasfondue pakketje voor je samenstellen. Ze adviseren je op basis van je smaak; liever wat pittiger of juist milder. Een leuke bijkomstigheid: je kunt sparen voor smilies; bij elke aankoop ontvang je deze voor elke €5,- die je besteedt. Hiermee kun je sparen voor leuke cadeaus.

Seinstraat 102, 1223 DC Hilversum // www.alexanderhoevekaas.nl


Kaaskamer Hooi en Klomp

Bij Kaaskamer Hooi en Klomp op de Gijsbrecht kunnen ze je ook voor goed advies voorzien. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een traditioneel Frans pakketje met Emmentaler en Gruyère. Of juist een wat pikantere Zwitserse variant met Vacherin Fribourgeois en Gruyere. Alles is mogelijk in overleg.

Gijsbrecht van Amstelstraat 182 c, 1214 BD // www.hooienklomp.nl


Op zoek naar een lekker stokbrood? Check hier de lekkerste bakkers in Hilversum. Meer zin in een borrelplank-to-go? Check dan dit lijstje.

Comments


bottom of page