top of page
  • Foto van schrijverEveline

3 x toko's in Hilversum

Even van Wikipedia: "Een toko (toko is Maleis voor winkel) is de naam voor een oosterse winkel, vergelijkbaar met een supermarkt. Er is een grote diversiteit aan levensmiddelen, ingrediënten en snoep uit Oost- en Zuidoost-Azië".


De beste toko's in Hilversum heb ik hieronder voor jullie op een rijtje gezet:


Toko Mee Sin

Toko Mee Sin is een Asian Supermarket met een groot assortiment Chinese, Indonesische, Thaise, Japans, Indiase en Surinaamse producten en al 30 jaar een begrip in Hilversum. Ze verkopen ook 40 soorten Indische thee en koffie.

Naast voeding verkopen zij ook Chinees porselein en stoommandjes. Maar ook haarproducten uit Oosterse landen en een Afro haarlijn.

Leeuwenstraat 35, 1211 ES // http://tokomeesin.123website.nl

© Roeraade

Roeraade

Roeraade heeft een enorm assortiment aan kruiden en producten uit de volgende keukens: Indiaas, Zuid-Amerikaans, Japans, Chinees, Thais en Indonesisch. Ze hebben meer dan 4000 producten en meer dan 200 kruiden beschikbaar! Daarnaast maken ze verse rijsttafelgerechten en ze bereiden zelf een eigen sambal. Wist je dat ze 25 soorten sambal hebben? Van zacht/zoet tot tranentrekkend scherp.

Naarderstraat 13, 1211 AH // www.roeraade.nl


Annamalai Cash & Carry

Annamalai is een kruidenierswinkel voor de Surinaamse, Indiase, Thaise, Chinese en Sri Lankaanse keuken. Naast kruiden e.d. bieden zij ook verse producten aan, zoals groenten en fruit.

Groest 9E, 1211 CX // https://annamalai-cash-carry.business.site


 

Op zoek naar leuke hotspots op de Gijsbrecht? Kijk dan hier. Of de lekkerste bakkers in Hilversum? Deze vind je hier.

Comments


bottom of page