top of page
  • Foto van schrijverEveline

11 x nieuw geopend in Hilversum & opening soon...

Deze serie is weer terug van weggeweest! Elke maand ga ik jullie weer op de hoogte houden van de nieuwste hotspots die openen in Hilversum of recent zijn geopend. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Abonneer je dan op de nieuwsbrief, dat kan hier.


Er zijn recent weer een aantal mooie hotspots geopend, maar er staan er ook al heel veel op de planning, lees snel verder:


© Studio Release

Studio Release

Merle heeft een moderne self-care studio geopend. "Een wat?", hoor ik je denken. Het is een ruimte waar je kunt ontsnappen aan de hectiek van alledag en stil kan staan bij jezelf. Waar je nieuwe energie opdoet en werkt aan je veerkracht en optimisme. Waar alles op maat is en het draait om een gezond en gebalanceerd leven. Een voorbeeld hiervan zijn massages op maat, volledig afgestemd op jouw behoeftes. Meer info volgt snel, houdt vooral instagram in de gaten!

Havenstraat 59, 1211 KH // https://studiorelease.nl


Delhi Darbaar

Gelegen in de Havenstraat is Delhi Darbaar geopend. Ze serveren er Indiase gerechten voor lunch en diner en worden traditioneel bereid. Naast een restaurant, zorgen ze ook voor afhaalmaaltijden en thuisbezorging.

Havenstraat 75, 1211 KH // https://delhidarbaar.nl


Selfloveclub.eu

De naam zegt het al: selfloveclub is een club opgericht in naam van zelfliefde. Gerund door de creatieve powerbabes Demi en Dani, is op 1 juli de zaak geopend. Wat je in deze pink heaven kunt doen? Je kunt er terecht voor tattoo's en nagels. Op de website vind je de menu's met mogelijkheden.

Schoutenstraat 13, 1211 BM // www.selfloveclub.eu© Plan V

Plan V

New vegan hotspot in town! Plan V heeft een nieuwe vegan hotspot geopend in Hilversum. Het is het zusje van Italiaanse hotspot Primo en is open voor afhaal en bezorgen. Ook deze spot heeft mediterrane keuken, maar dan vegetarisch en/of vegan. Denk aan vegan lasagne, pasta pesto, vegan empanadas… Maar ook een vegan hamburger menu.

Leeuwenstraat 28, 1211 EV // www.planvhilversum.nlOpening soon...

Grand Café Bas // opening 14 juli 2021

Grand Café Bazs, horend bij Bazs Horeca, (her-)opent een nieuw Grand Café! De opening staat gepland op 14 juli met jazz optredens van Paul Poulissen Trio en Derk de Kloet. Live Jazz muziek met een hapje en drankje. Het kosteloos reserveren kan via info@bazs.nl.

De rest van de zomer staan er 7 tal Jazz optredens gepland (o.a. Paul Poulissen, Wilco Koster en Derk de Kloet). Houd ze dus in de gaten!

Havenstraat 15, 1211 KG // https://bazs.nl


Bistro de Boot // opening 4 september 2021

Bistro de Boot wordt een G&T bar in Hilversum! De Boot gaat bekend staan om haar G&T's. Gin cocktails gemaakt door de gezelligste bartenders. Hou je niet van G&T? No worries, want ze hebben ook cocktails en voor de mensen die liever geen alcohol drinken of mogen drinken: mocktails. Opent op 4 september.

Havenstraat 15, 1211 KG

© Ivy Office

Ivy Office // opening oktober 2021

Een bijzonder concept in een prachtig interieur, binnenkort op de Gijsbrecht. Het is een plek waar ondernemers, young professionals en buurtbewoners samenkomen om het beste uit hun productiviteit te halen.

Je kunt een zitplek, privekamer of vergaderruimte per uur huren en zij zorgen voor een rustige omgeving, razendsnel internet en koffie!

Gijsbrecht van Amstelstraat 213, 1214 BA // www.ivyoffice.nl


BBQ Pit Woods

Kennen jullie Le Journal nog? Dit jaar helaas gesloten, maar er vinden al verbouwingen plaats voor een nieuw restaurant. Chefkok Roy Brouwer heeft het oude pand van de Gooi en Eemlander overgenomen en heeft grootse plannen! Er is een open keuken, en bar om drankjes aan te drinken en er komt een dansvloer.

De keuken wordt, zoals de naam al zegt, een BBQ restaurant. De verbouwing is nog volop bezig. Opening soon!

Groest 21, 1211 CZ


Schaap/Wolf

We kennen ondertussen allemaal jonge ondernemer David, eigenaar van STEK. Naast zijn koffietent op de Kwekerij heeft hij nog een merk, namelijk kleding merk Schaap/Wolf. Een online webshop, maar hij gaat nu ook een fysieke shop krijgen!

Kerkstraat 90, 1211 CR // https://schaapwolf.nl


Xenos

De Xenos is wel een begrip in Nederland, daar hoef ik niet veel over te schrijven. Eerder zat er een groot pand op de Groest, maar werd gesloten waarna de dichtstbijzijnde Xenos te vinden was in Bussum.

Maar no worries, Xenos is terug van weggeweest in Hilversum en opent binnenkort een winkel in Hilvertshof!

Groest 86, 1211 ED // www.xenos.nl© De Stookplaats

De Stookplaats / Werf 35 // opening 2022

Gelegen in Hilversum's oudste industriële complex, nu Werf 35, opent binnenkort een creatieve, culturele broedplaats. Ze bieden de ruimte aan start-ups en kleine bedrijven met een gevarieerde creatieve achtergrond om in een inspirerende omgeving te werken.

Daarnaast is er ruimte voor sociaal culturele gelegenheden zoals voorstellingen, lezingen, tentoonstellingen en een wekelijkse borrel.

In de zomer start de transformatie van de Stookplaats. In 2022 ontstaat hier 2.500 vierkante meter nieuwe broedplaats in Hilversum.

Mussenstraat 9, 1223 RB // https://werf35.nl


 

Weten wat er in september geopend is? Deze vind je hier. Nieuw geopende hotspots in oktober vind je hier.

Ken of ben jij een hotspot die binnenkort opent? Neem dan contact op! Dat kan hier.Comentários


bottom of page