top of page
  • Foto van schrijverEveline

7 x de lekkerste cocktails in Hilversum

Bijgewerkt op: 26 jan. 2022

Ik weet niet wat jullie vinden, maar cocktails passen ook bij dit heerlijk zomerse weer. Op het terras, in het weekend of voor je diner. In Hilversum zijn er veel adresjes waar je heerlijke cocktails kunt drinken. Daarom heb ik voor jullie deze hotspots op een rijtje gezet:© ROEFF


ROEFF

Rooftop bar ROEFF, bovenop hotel Gooiland, heeft 11 cocktails op de kaart staan! Alle cocktails zijn €11. De cocktailkaart is samengesteld met de creatieve mannen van The Fabulous Shaker Boys. Van de classics zoals de Moscow Mule tot aan cocktails passend bij de sfeer van ROEFF. Zoals de Garden Sour en de Garden of Love. Ook serveren ze een eigen cocktail: de ROEFF espresso martini.

Emmastraat 2, 1211 NG // www.roeff.nl


Meddens

Bij Meddens moet je vooral voor de Gin & Tonic's komen (zal ik hier ook een leuk lijstje van maken?) maar voor de classic cocktails kun je hier ook terecht.

Kerkstraat 112, 1211 CS //www.meddenshilversum.nl


Heren Spyker

Heren Spyker heeft naast het restaurant nu ook een binnentuin geopend. Je kunt er terecht voor een lekkere cocktail of als aperitief voor je diner. Ze hebben veel classics op de kaart staan.

Kerkbrink 17, 1211 BW // http://herenspyker.nl


© Restaurant Rex


Restaurant Rex

Hier hebben ze naar mijn mening de lekkerste cocktails in town (so far)! Ze hebben alle classics op de kaart zoals de Mojito, Cosmopolitain (mijn fave!) en de Pornstar Martini, Daarnaast hebben ze elke maand een cocktail van de maand, dus je kunt er elke maand voor een nieuwe verrassing terecht.

Groest 23, 1211 CZ // www.rexhilversum.nl/restaurant


Vascobelo

Bij Vascobelo waan je je in Parijs op hun heerlijke terras. En je kunt ook hier heerlijk genieten van cocktails. Denk aan de Moscow Mule, Dark & Stormy en Bloody Mary. Wil je bij je ontbijt of naast je laptop een cocktail? Bestel dan lekker de Mimosa!


Eetcafé Muze

Muze ligt op een heerlijke locatie met een groot terras aan het bos en ook binnen kun je heerlijk zitten. Ze serveren bijpassende cocktails zoals Ginger Bird en Sweet Flamingo. Even testen dus!

Catharina van Renneslaan 10, 1217 CX // https://eetcafemuze.nl


© Foodhall MOUT


Foodhall MOUT

Foodhall MOUT heeft een aardige kaart met verschillende cocktails voor mooie prijzen. Naast die klassiekers Piña Colada en de Pornstar Martini hebben ze ook bijzondere cocktails zoals: Mrs. Vanilla Rosemary Collins. Naast de cocktails hebben ze ook leuke beschrijvingen van de cocktails. Dit schrijven ze over de laatst genoemde cocktail: 'Pretty fancy name right? I’m new to this, my ex mostly described me as Vanilla soft, sweet, orange bitter but very, very powerful by the add of some gin. Give it a try, I won’t let you down. Promised.' Ik ben verkocht!

Marktplein 1, 1211 DZ //www.mouthilversum.nlComments


bottom of page