top of page
  • Foto van schrijverEveline

Perfect Sunday ☁️

Bijgewerkt op: 1 mrt. 2020

Een van mijn favoriete dagen; zondag. Zondag, de laatste dag van de week, de laatste dag van het weekend en voor de meesten de dag voor de werkweek weer begint. De dag om rustig op te starten, de dag met jezelf, je lover en/of vrienden te delen en de week lekker af te ronden.


Hieronder een aantal tips die ik het fijnst vindt op de zondag!


1. Start langzaam op

Of je nu een uitslaper bent of niet, dit is de dag om niet gehaast op te staan maar lekker rustig aan te doen. Neem wat langer de tijd om je bed uit te stappen, neem een iets langere douche dan anders of begin met een kop koffie in bed.Boek je facial bij Beauty Blush

2. Selfcare

Iets wat ik voor mezelf heb ingepland en ik probeer om 1x per week te doen is goed voor jezelf zorgen. #selfcaresunday is hier een goed moment voor! Dit kun je zo groot en klein maken als je wilt. Doe een masker op, lees een goed boek, maak een wandeling of boek eindelijk eens die facial of massage in die je eigenlijk al langer wilt... Doe deze dag waar jij blij van wordt en neem de tijd voor jezelf.


3. Breakfast of brunch

Een beetje afhankelijk van hoe rustig je bent opgestaan, kun je lekker uitgebreid ontbijten of brunchen. Wil je dit thuis doen? Koffie & JIJ en Your Coffee kunnen je ontbijtje gewoon lekker thuisbezorgen.

Meer zin om lekker buiten de deur te brunchen met je vriendinnen of lover? Ook hier zijn meer dan genoeg heerlijke plekken voor in Hilversum. Check de 10 beste hotspots voor breakfast & brunch hier.


4. Bezoek een museum

Zondag is ook de lekkerste dag om lekker door een museum te struinen voor of na je brunch of koffie.

Check deze post over de musea in Hilversum.


Wijnbar Vida Vineria

5. Wijn

Is de middag aangebroken, zit de brunch erin en ben je toe aan een lekker wijntje? Zondag is daar de perfecte dag voor. Hilversum heeft gezellige winebars en in deze post zijn ze voor jullie op een rijtje gezet. Cheers!


6. Netflix & chill

Zondag kan natuurlijk ook de perfecte dag zijn om lekker thuis te blijven. Eindelijk alle films van Harry Potter kijken of alle films van The Godfather.

Of je gaat lekker je favoriete serie bingewatchen op Netflix.


Wat doe jij het liefst op zondag?Comments


bottom of page