top of page
  • Foto van schrijverEveline

4 x de beste wijnbars in Hilversum

Bijgewerkt op: 30 apr. 2020

Wijnliefhebbers opgelet! Wij hebben voor jou de leukste & lekkerste wijnbars gezocht én getest (😉) in Hilversum. Niets is lekkerder dan een avond wijn drinken met vrienden of je lover. Perfect om de koude dagen af te sluiten. Hieronder de fijnste wijnbars in Hilversum, cheers!


Wijnbar Vintage

Een verwarmd terras, een gezellige bar en meer dan 100 wijnen open. Do I need to say more? Wijnbar Vintage zit in het centrum en is één van de bekendste in het Gooi.

Wist je trouwens dat ze het zusje is van restaurant Puur Smaeck? Ze hebben dezelfde eigenaar.


Spoorstraat 65, 1211 CZ // www.wijnbarvintage.nl


Bar Bazs

Wijnbar Bazs

In Bar Bazs serveren ze wijnen uit Italië, Spanje, Portugal en Duitsland. De bar wordt gerund door een van de allerleukste en liefste families van Hilversum: familie Bastiaanse. Naast de bar hebben ze een restaurant en delicatessenwinkel.

Houd daarnaast de facebook pagina in de gaten, want ze organiseren lady nights, pub quizzen, gameavonden en live sport.


Havenstraat 15A, 1211 KG // www.bazs.nl/bar


Wijnbar Petit Paris

Hilversum is een nieuwe wijnbar rijker! Het voormalige Brasserie 22 is omgetoverd tot wijnbar Petit Paris. De kaart bestaat uit wijnen gesorteerd op prijs en er zijn heel veel op het glas te bestellen. Daarnaast is er een zeer uitgebreide hapjeskaart met warme en koude gerechten. En als je nog niet overtuigd bent deze wijnbar even te bezoeken… elke donderdag en zondag oesters voor € 1,25 per stuk bij besteding van minimaal 2 glazen wijn!


Kampstraat 22, 1211 GE // www.wijnbarpetitparis.nl


Vida Vineria

Vida Vineria

Vida Vineria is een wijnbar met ruim 70 wijnen op de kaart. Er is een enorm terras in de zomer, maar ook voor de koude dagen is er een gezellige bar, hoge en lage tafels en een grote bank om op te zitten. Naast de wijnen serveren ze tapas en pintxos.


Groest 16-18, 1211 EC // www.vida.nl/wijnbar


Comments


bottom of page