top of page

4 x leuk om te doen met moederdag in Hilversum

Zondag 8 mei is het weer moederdag, de dag om je moeder in de watten te leggen. Wil je wat anders dan een bos bloemen of ontbijt op bed cadeau doen? Lees hieronder leuke dingen om te doen in Hilversum met moederdag:
High Tea

Hoe leuk om samen met je moeder een luxe high tea te doen? Thee drinken met zoete en hartige hapjes en natuurlijk eindeloos veel soorten thee smaken.

Speciaal voor moederdag heeft Your Coffee bijvoorbeeld een high tea georganiseerd. Check alle spots in Hilversum, stad of natuur, waar je nog meer een high tea kunt reserveren in deze link.


Massage bij Studio Release

Hoe leuk is dit? Geef je moeder een bon voor een massage bij Studio Release. Voor een duomassage voor jullie samen of gewoon voor je moeder alleen. De cadeaubon wordt supermooi verpakt in een bijzondere enveloppe met Japanse sluiting. Ook leuk voor alle mommy's to be, ze zijn namelijk specialist in zwangerschapsmassages. Meer info vind je hier.


Brunch

Altijd leuk; je moeder meenemen op een brunch date. Met mimosa's, champagne en/of koffie. Denk aan 'breakfast all day' bij 30 ML Hilversum. Of een boozy brunch bij Paisan; 2 uur lang onbeperkt cava en de lekkerste mediterraanse hapjes. Check hier al mijn favoriete brunch spots in Hilversum.


Diner

Van fine dining tot daghap, er zijn genoeg leuke restaurants die een speciaal menu aanbieden Hilversum. Een aantal van mijn favorieten zijn Dudockx met een vier- of vijfgangen menu (met mooi weer kun je lekker op het terras aan het water zitten!). Brasserie Monsees met heerlijk viergangen menu. Gulle Graef biedt een heerlijk driegangen keuze menu.


Comments


bottom of page