top of page
  • Foto van schrijverEveline

7 x high tea in Hilversum

Superleuk om te doen met vriendinnen, een verjaardag, een babyshower of gewoon zomaar natuurlijk; een high tea. Thee drinken met zoete en hartige hapjes en natuurlijk eindeloos veel soorten thee smaken. Hieronder vind je 7x de leukste spots voor een high tea in Hilversum.Mad Tea party bij Meddens

Een van mijn favoriete hotspots in Hilversum heeft de crème de la crème als het gaat om high tea's. Meddens heeft namelijk elke zondag een unieke afternoon tea compleet in Alice in Wonderland-stijl! Natuurlijk onbeperkt thee en op de platters vind je zalm en avocado toast en natuurlijk zoet zoals scones en muffins. De kosten zijn €29,50 p.p. Alleen op reservering. Klik hier voor een kleine preview van hoe zo een high tea eruit ziet bij Meddens.

Kerkstraat 112 // https://meddenshilversum.nl


Koffie & Jij

Grootse proeverij! De high tea bestaat onder andere uit belegde broodjes, zoetigheid, taartjes, verse jus en natuurlijk diverse theeën. €29,95 p.p. vanaf 2 personen. Vooraf even reserveren. Vegan is ook mogelijk, dan zijn de kosten €4,50 extra.

Kerkstraat 98 // www.koffieenjijhilversum.nl
Your Coffee

Bij Your Coffee hebben ze een heuse thee bar waar je je thee uit kunt zoeken. De thee wordt geserveerd met allerlei zoetige en hartige lekkernijen, zoals de specialiteiten van de dag, verse broodjes en zoetigheid! Glutenvrij gebak en brood kun je ook bestellen. Extra leuk: na afloop kun je een slotje met de datum aan de liefdestrap hangen bij Your Coffee!


Lunchroom De Koffiebranderij

De Koffiebranderij heeft een enorme keuze voor de high tea. Je krijgt 5 potjes thee per persoon (de keuze uit thee is reuze) met diverse zoete en hartige lekkernijen. Denk aan brownies, petits fours, gebak, muffins, scones met jam en slagroom, chocolaatjes, saucijzenbroodje, warm champignonhapje en hartige sandwiches. Kosten zijn € 22,50 p.p., bij 10 personen of meer €20,50 p.p.
Chocolate Company Café Hilversum

Bij Chocolate Compenay hebben ze een uitgebreide high tea, met onder andere: 3 soorten thee van Thee Cultuur Rolling Delight, sandwich kaas, fruitspies overgoten met chocolade bombons (ja, dat lees je goed), sandwiches, jam en chocospread. Er zijn ook vegan en glutenvrije opties.

Een andere unieke optie die Chocolate Company biedt, is een 'high choc'. Chocolademelk en chocoladefondue spelen hier dan de hoofdrol.


Brasserie Zonnestraal

Eerst lekker wandelen over de heide en daarna een heerlijke high tea. Sounds good, right? Bij de high tea van Brasserie Zonnestraal krijg je onder andere een klein soepje, bonbons en koekjes, mini petit-fours en mini brownies, amuse glaasje met yoghurt en fuit, diverse sandwiches, belegd met o.a. carpaccio, roombrie, boeren ham, en oude Beemsterkaas of minibolletjes met gerookte zalm of tonijn salade en nog veel meer! Alles is bespreekbaar om er een eigen twist aan te geven. Daarnaast zijn er vegetarische en glutenvrije opties. De High Tea kost €23,50 p.p. op basis van 2,5 uur inclusief thee.

Loosdrechtse Bos 19 // https://brasserie-zonnestraal.nl


High Tea op de Zuiderheide bij 't Bluk

Bij Theehuis 't Bluk, net tussen Laren en Hilversum in, kun je op de Zuiderheide (of met uitzicht op) een high tea reserveren. Er is een zoete en hartige ronde, je mag zelf kiezen met welke je begint. Er is keuze uit 15 soorten thee smaken en je krijgt scones met jam en Nutella, 5 zoete hapjes per persoon, 3 sandwiches per persoon en 4 kleine hartige hapjes. De kosten zijn €22,50 p.p.

Zuiderheide 2, Laren // www.bluk.nl
Comments


bottom of page