top of page
  • Foto van schrijverEveline

Koningsnacht in Hilversum

Bijgewerkt op: 15 apr. 2023

Koningsnacht is voor de nachtbrakers in Hilversum. Check hieronder welke leuke feestjes je kunt checken op Koningsnacht; de nacht van 26 op 27 april 2023.

Wil je weten wat er te doen is op Koningsdag in Hilversum? Kijk dan hier.

King of the Hills op de Groest

19.00 - 1.00 uur, Groest

Op een groot, open podium midden op de Groest kun je mee dansen en zingen op de beste hits uit de 90's en 00's. Denk aan HipHop, R&B, Dancehall, House en meer. De volgende artiesten kun je live zien optreden: Afro Bros, Vunzinge Deuntjes, Soundsystem, Irwan, Nick White en Djennah.

Gratis toegang.


Koningsnacht in de Biersteeg

20.00 - 1.00 uur, Biersteeg

Liveoptreden, drankjes en lekkere hapjes. Die vind je in de Biersteeg. Er is een optreden van RSON, een pop & rock band uit Amsterdam. Van soft rock tot de bekenste popliedjes.

Gratis toegang.


Koningsnacht op het Weversplein

21.00 - 00.30 uur, Weversplein

De band Fusebox komt live optreden met de fijnste medley’s; van Backstreet Boys tot Hazes, van AC/DC tot Snollebollekes en nog veel meer. Al je guilty pleasures komen langs. Meezingen en dansen dus.

Gratis toegang.


KINGSNIGHT bij Club Rex

23.00 - 4.00 uur, Groest 23

Maak je klaar voor een van de grootste royaale feestjes sinds tijden! Met een heerlijke line-up kun je de hele nacht door dansen. De main line-up zijn: Team TNT, Juvanice Junior en Max Kilian.

Blackroom: The HOFF en Joey Keyz. Kosten voorverkoop: € 7,50, deurkoop: € 10,-. Let op: tickets zijn voor 18+. Je kunt je tickets hier kopen.


Koningsnacht bij G-SPOT

23.00 - 5.00 uur, Groest 57

Dansen, muziek en meezingers? In het knaloranje? En ook nog eens gratis toegang.

1 Comment


Guest
May 12, 2023

GEZELLIG FEESTJE GEDANST ! 😃

Like
bottom of page