top of page
  • Foto van schrijverEveline

7 x paasbrunch en paasdiner in Hilversum

Zin om goed uit te pakken deze Pasen? Dat kan met een uitgebreide kidsproof brunch, een high tea of een 4 gangen diner. Allemaal in Hilversum. Check snel hieronder waar je deze Pasen lekker kunt eten en reserveer je plekje!


Your Coffee & Les is More


Gulle Graef

Op zondag 9 en maandag 10 april serveert Gulle Graef een drie-gangen paasmenu.

Je start met eenvoorgerecht om te delen. Vervolgens kun je voor het hoofdgerecht kiezen tussen een warmgerookte zalmfilet, gegrilde runderentrecote of gebakken zeebaarsfilet. En het toetje: een combinatie van nagerechten met een Paastintje. De kosten zijn €39.50 p.p. en reserveren kan hier.

Laanstraat 37 // website


Café Restaurant De Eendracht

Bij restaurant de Eendracht kun je terecht voor een heerlijk uitgebreide paasbrunch. Ook kidsproof, want ze krijgen korting en kunnen heerlijk mee eten. De brunch bevat onder andere verse broodjes, croissants, Eggs' Benedict, aspergesoep, hartige taart met spinazie en geitenkaas en een chocolademousse. De kosten zijn €27,50 p.p. en voor kids tot 12 jaar €14,50 p.p. Reserveren en het gehele menu zien? Dat kan hier.

's-Gravelandseweg 62 // website


Meddens

Bij Meddens is er op eerste paasdag een 'Piano Paasbrunch', met live muziek van Kim de Boer. Het is een a la carte brunch. Reserveren via de website.

Kerkstraat 112 // website


Dudockx bar & kitchen

Op eerste en tweede paasdag serveren ze bij Dudockx verl-ei-delijk 4-gangenmenu, voor lunch en diner. In het menu vind je onder andere een proeverij van tonijn, pulpo en zalm, ravioli, Bresse kip en lemoncurd met ijs. Het menu kost €60,00 p.p. Check het hele menu op de website en reserveer van te voren even.

Vreelandseweg 50 // website


Brasserie Zonnestraal

Bij Brasserie Zonnestraal verzorgen ze een Shared Paasbrunch op eerste en tweede paasdag van 11.00 tot 13.30 uur. De paasbrunch bestaat onder andere uit mini zoetigheden op een etalage, een soepje, hartigheden op een houten plank, dessert en onbeperkt koffie, thee en verse jus. Reserveren kan telefonisch of per e-mail, deze vind je op de website hieronder.

Kosten voor volwassenen zijn €32,50 en voor kids tot 12 jaar €16,25.

Loosdrechtsebos 19 // website


Your Coffee

Bij Your Coffee in het centrum is er op tweede paasdag een (kidsproof) brunch en high tea! Met een beetje mazzel kun je buiten op het grote terras zitten, maar anders zit je binnen ook heel fijn.

Kerkstraat 38a // website


Les is More Lunchroom

Dat je hier buiten Pasen om al de meest spectaculaire drankjes en brunches kunt scoren - in pastel kleuren - wisten we al, maar tijdens tweede paasdag hebben ze de special 'Pancakes met witte choco en suikerspin'. Ze zijn geopend van 11.00 tot 16.30 uur en je kunt online je plekje reserveren. Eerste paasdag zijn ze gesloten.

's Gravelandseweg 10 // instagram


Comments


bottom of page