top of page
  • Foto van schrijverEveline

De Bosbios is terug!

De Bosbios is dit jaar weer terug! Voor degenen die het (nog) niet kennen; tijdens de pandemie werd er een buiten bioscoop gestart op de Hoorneboeg, in samenwerking met Cinetree.

Ook deze zomer kun je midden in het bos, zodra de schemering invalt, mooie films zien waar je hart warm van wordt. Films die je hoop geven of stof tot nadenken.


Samen met Cinetree en het Filmtheater Hilversum zocht De Hoorneboeg naar films die stuk voor stuk iets bij je in beweging zetten. En elke filmavond – vlak voor de duisternis compleet is en de film kan starten– neemt een spreker je alvast mee het verhaal in.


© De Hoorneboeg

Overdag een workshop en 's avonds naar de film Overdag zijn er ook speciale workshopprogramma's afgestemd op de film en het thema van de dag. Daarnaast kun je voorafgaand aan de film lekker komen eten bij restaurant Bij de Tuinman. Samen met Elegast zorgen zij ervoor dat je voor, tijdens en na de film niets tekort komt. Een plek reserveren voor het diner kan direct als je je filmtickets koopt. Je kunt vooraf ook altijd komen borrelen in de moestuin en tijdens de film is de buitenbar altijd in de buurt voor als je zin hebt in iets lekkers.


Zomerbios

Het gehele programma van juli en begin augustus staat ondertussen online. Het programma voor september volgt nog. Tickets voor een workshop kosten €60,00. Een ticket voor de film kost € 17,50.

Film + Tuinmans-Daghap kost € 35,00.

Het gehele programma en het boeken van tickets vind je hier. En lees voor je bezoek ook even alle praktische zaken, deze vind je hier.

 

De Hoorneboeg

Hoorneboeg 5, Hilversum

Comments


bottom of page