top of page
  • Foto van schrijverEveline

11 x verse sapjes & smoothies to go

Bijgewerkt op: 14 jun. 2021

Als de lente er weer aan komt, krijg ik naast de gebruikelijke koffie ook altijd trek in een gezondere en frisse versie van een to go: lekkere smoothies of verse sapjes!

Check hieronder de lekkerste hotspot in Hilversum waar jij lekkere sapjes kan scoren.Feel Good 035

Met meer dan 10 verse sappen en smoothies 1 van de grootste to go voor je juices! Je kunt kiezen uit 3 verschillende maten (S, M en L) met allemaal voor een vaste prijs. Small €3,50, medium €4,50 en large €5,50. Denk aan smoothies als 'American strawberry', 'Bloody Fruity' en 'Mellow'. En juices als 'Dutch Courage', 'Detox' en 'Forever Young' met appel, venkel, komkommer, citroen en munt. Liever een shot? Neem dan een shot tarwegras of gember. Ze geven je ook advies voor een pre- en post workout smoothie.

Hilvertshof 4, 1211 ER // https://feelgood035.nl


Vers Saladebar Hilversum

Naast de gezonde maaltijden en salades, hebben ze ook heel veel keuzes uit healthy drinks. Keuze uit meer dan 10 verse sappen, smoothies en shots. Denk aan 'Green Juice', een 'Pina Banana' en 'Spicy Beet'. Een zoete, zure of 'Die Hard' gembershot. Maar ook een 'Health Boost Juice' of 'BodyBoost' met sinaasappel, citroen, gember en kurkuma. Je kunt ook meteen meerdere flesjes tegelijk kopen om thuis te laten bezorgen of op te halen.

Kerkstraat 63-41, 1211 CL // www.vershilversum.nl


Koffie & JIJ

Koffie & JIJ hebben vegan smoothies en sappen en een grote keuze! Denk aan verse sinaasappelsap, appel- en perensap. Maar ook de 'Green Machine smoothie', 'Mad Berry smoothie', 'Vitamine boost', 'Mango Madness' en 'Caribbean Party smoothie'. Wil je een pittige kickstart? Ga dan voor een losse gembershot of de 'Powermix smootihie': bleekselderij, wortel, citroensap, sinaasappelsap en veel gember. Ze bezorgen bij je thuis of je haalt het bij ze op.

Kerkstraat 98, 1234 AB // www.koffieenjij.nlHeb jij de lente goed te pakken? Kijk hier naar tips voor de grote lenteschoonmaak en declutteren.


Vascobelo Café - Brasserie

Bij Vascobelo kun je terecht voor cold pressed juices. Denk aan 'Veggie Cappuccino', 'Strawberry Fields Forever', 'Orange is the New Black' en 'Burning Man'. Bij al deze spannende namen horen ook spannende ingrediënten. Denk aan: kurkuma, zwarte peper en gember. Sappen met een bite dus! Alle sappen zijn verkrijgbaar voor dezelfde prijs van €6,20.


Your Coffee

Bij Your Coffee heb je keuze uit ruim 10 verschillende sappen en smoothies. Uiteraard vers geperst. Ze hebben naast verse sinaasappel-, appel- en perensap ook de 'supersappen'. Zoals 'Beetroot Zinger' of 'Pineapple Gin'. Naast sappen hebben ze ook smoothies zoals 'Mango Dream', 'Raspberry Heaven' of 'Fennel Fix' (met venkel, spinazie, peer, dadel en kaneel) en nog veel meer!

Kerkstraat 38A, 1211 CP //https://yourcoffeehilversum.nl


STEK

Bij Stek, op De Kwekerij aan het stadspark tegenover het centraal station kun je naast je koffie ook terecht voor je smoothie to go. Denk aan 'Tropical', 'Pink seduction', aardbei, banaan of aarbei/banaan. Ze komen het bij je thuisbezorgen of je neemt het mee to go.

Stationsplein 27, 1211 EX // www.stekcoffee.com
Heb je zin om meer groen in en rond het huis te halen voor de lente? Hier vind je 12 groene hotspots in Hilversum.

30 ML Hilversum 30 ML is nog maar net geopend, middenin de lockdown, maar hebben ervoor gezorgd dat alles to go is of bij jou voor de deur wordt bezorgd!

Ze hebben versgeperste sappen voor je zoals sinaasappel- en wortelsap. Maar ook 'Matcha Ginger', 'Natural Energy', 'Vita Bomb' en 'Happy Juice' met selderij, wortel, gember, appel en limoensap. ‘s-Gravelandseweg 14, 1211 BS // https://30ml.nl/vestiging/30ml-hilversum/

Sees. coffee + conceptstore

Bij Sees kun je ook terecht voor een lekker sapje to go. Naast de vers geperste sinaasappelsap hebben ze ook tomatensap, een 'Green Bastard' en een sap van de week.

Gijsbrecht van Amstelstraat 119, 1214 AW //www.seesconceptstore.nl


Bagels & Beans

Wil je bij je bagel (want die zou ik zeker niet overslaan) een sapje? Versgeperst! Thuis bezorgd of to go. Je kunt kiezen uit een grote of kleine maat. Er is keuze uit verse sinaasappelsap, aardbei, banaan, wortel of alles gemengd. Daarnaast keuze uit 'Geen Stress!!', 'Jungle Juice', en een hele bijzondere op de kaart; 'Monkey business': vers bananensap met Tony Chocolonely's chocomelk.

Kerkstraat 3, 1211 CK //www.bagelsbeans.nl


Feel Good 035

Met meer dan 10 verse sappen en smoothies 1 van de grootste to go voor je juices! Je kunt kiezen uit 3 verschillende maten (S, M en L) met allemaal voor een vaste prijs. Small €3,50, medium €4,50 en large €5,50. Denk aan smoothies als 'American strawberry', 'Bloody Fruity' en 'Mellow'. En juices als 'Dutch Courage', 'Detox' en 'Forever Young' met appel, venkel, komkommer, citroen en munt. Liever een shot? Neem dan een shot tarwegras of gember. Ze geven je ook advies voor een pre- en post workout smoothie.

Hilvertshof 4, 1211 ER Hilversum // https://feelgood035.nl

Brasserie Zonnestraal Over de Hoornboegse heide, door de Loosdrechtse bossen en je komt aan bij Brasserie Zonnestraal. Gevestigd in Landgoed Zonnestraal. Ook hier hebben ze smoothies to go, dagelijks vers gemaakt. In de smaken bosvruchten, banaan, aardbei en karnemelk. Loosdrechtsebos 19, 1213 RH Hilversum // www.brasserie-zonnestraal.nlToch liever koffie to go? Check hier de hotspots. Ben je op zoek naar koffie hotspots aan de heides in en rondom Hilversum? No worries, voor of na je wandeling (of gewoon met mooi uitzicht), vind je hier alle hotspots rondom de heide.

Comentários


bottom of page