top of page
  • Foto van schrijverEveline

9 x paasbrunch en paasdiner in Hilversum

Bijgewerkt op: 12 apr. 2022

Pasen komt er weer aan en dit jaar zónder lockdown! Daarom zijn er restaurants die een fijne brunch, lunch of diner aanbieden in de vorm van een menu in het paasweekend van 16 tot 18 april. Dus dan kun je gewoon weer lekker uit eten deze pasen!

Check alle restaurants in Hilversum met een speciaal paasmenu hieronder:


Koffie & JIJ

Bij. Koffie & Jij serveren ze beide paasdagen tussen 10.00-12.30 uur een paasbrunch. Een plank vol met lekkers, als avocado toast, ei, kaneelbroodje, croissants, brownie, hangop met fruit. En natuurlijk verse jus, warme drank naar keuze en een glaasje prosecco!

Liever wat later? Schuif dan aan bij een Paas High Tea; vanaf 13.00 uur is er een high tea met zoete broodjes, hartige hapjes, vers sapje en natuurlijk vele smaken en soorten thee.

De prijs voor de paasbrunch is €24,95 p.p. en voor de high tea zijn de kosten €23,95 p.p. Reserveren kan hier.

Kerkstraat 98 // www.koffieenjijhilversum.nl


Gulle Graef

Op zondag 17 en maandag 18 april serveert Gulle Graef een drie-gangen paasmenu.

Je start met eenvoorgerecht om te delen: combinatie van rundercarpaccio, gravad lax, caesar salade, salade Caprese en gambrakroket. Vervolgens kun je voor het hoofdgerecht kiezen tussen een warmgerookte zalmfilet met Hollandse witte asperges, krieltjes en Hollandaisesaus of Hollandse witte asperges met beenham, krieltjes, eiercrumble en boterjus. En het toetje: een combinatie van nagerechten met een Paastintje. De kosten zijn €39.50 p.p. en reserveren kan hier.

Laanstraat 37 // www.gullegraef.nl


Café Restaurant De Eendracht

Bij restaurant de Eendracht kun je terecht voor een heerlijk uitgebreide paasbrunch. Ook kidsproof, want ze krijgen korting en kunnen heerlijk mee eten. De brunch bevat onder andere verse broodjes, croissants, Eggs' Benedict, aspergesoep, hartige taart met spinazie en geitenkaas en een. chocolademousse. De kosten zijn €24,50 p.p. en voor kids €14,50 p.p. Reserveren en het gehele menu zien? Dat kan hier.

's-Gravelandseweg 62 // www.deeendracht-hilversum.nl


De Groene Afslag

Bij de Groene Afslag in Laren staan er op de eerste paasdag, zondag 17 april, vanaf 10.30 uur een uitgebreide plant based paasbrunch gepland. €19,50 p.p. en €12,50 voor kids t/m 12 jaar.

Op tweede paasdag is er een paasdaglunch vanaf 11.30 uur. Niet zomaar 1, maar een Aspergelunch. Het is weer het seizoen voor het witte goud! De kosten zijn €24,50 p.p. voor twee gangen en uit te breiden naar drie. Voor kinderen t/m 11 jaar is er plaatpizza en kleintjes tot 3 jaar eten voor nop.

Naast de brunch en lunch, zijn er ook andere leuke paasactiviteiten gepland, die vind je hier.

Amersfoortsestraatweg 117, Laren // https://degroeneafslag.nl


Meddens

Bij Meddens is er een paas brunch op zowel de eerste als de tweede paasdag, vanaf 12.00 uur. Het is een a la carte brunch. Extra leuk; kids kunnen er paaseieren zoeken. En op zoek gaan naar 'het gouden ei', met kans op leuke cadeautjes! Reserveren via de website.

Kerkstraat 112 // https://meddenshilversum.nl


La Petite Crêperie

Niet alleen met Pasen, maar de hele maand heeft La Petite Crêperie op de Gijsbrecht een speciale paas editie; "Le Nid de Pâques:" De crêpe van de maand bevat chocolade eieren, huisgemaakte chocoladesaus en coulis van sinaasappels en mandarijnen.

Gijsbrecht van Amstelstraat 120 // www.lapetitecreperie.nl


Dudockx bar & kitchen

Op 1e paasdag serveren ze bij Dudockx een viergangen- of vijfgangenmenu. Je kunt reserveren voor lunch of diner. In het menu vind je onder andere een mousse van eendenlever, ravioli, 2 bereidingen van kalf, een kaasplankje van Kaaskamer Hooi & Klomp en een toetje. Het menu kost €65,00 p.p. Check het hele menu via de website hieronder.

Vreelandseweg 50 // https://dudockx.nl


Brasserie Monsees

Op zondag 17 april serveren ze bij Brasserie Monsees een speciaal samengesteld paasmenu! 4 gangen met een mogelijkheid voor bijpassende wijnen. Het menu bestaat onder andere uit huisgerookte zalm met witte asperges, risotto, maishoender en een toetje. De kosten van het menu zijn €49,50 p.p. Het wijnarrangement kost €28,50.

Biersteeg 10 / Kampstraat 22 // https://www.brasseriemonsees.nl


Restaurant Vlaar

Technisch gezien niet Hilversum, maar wel om de hoek in 's Graveland. Restaurant Vlaar serveert op beide Paasdagen zondag 17 en maandag 18 april een culinair 4 gangen paas menu. Geserveerd als lunch of als diner. De kosten voor het menu zijn €57,50 voor de lunch en € 65 voor het diner. Op het menu vind je onder andere gerookte paling, parelhoen, lamsfilet en chocolade oester. Op zondag kun je er ook lekker ontbijten vanaf 10.00 uur met het hele gezin.

Noordereinde 129, 's-Graveland // www.restaurantvlaar.nl

Comments


bottom of page