top of page
  • Foto van schrijverEveline

Ontdek alle natuurexcursies in Hilversum met Local Nature Guide

Ik ben altijd op zoek naar de leukste wandelingen in en rondom Hilversum. We hebben zo een prachtige natuur, overal op loop- en fietsafstand. En hoewel ik al veel wandelingen gemaakt heb en veel heb gezien, ben ik nog altijd op zoek naar nieuwe hidden gems.Local Nature Guide

Via Local Nature Guide vind je sinds kort het meest complete en diverse aanbod van activiteiten in de natuur. Het platform startte in 2020 met 75 zelfstandige natuurgidsen, maar toont sinds deze maand ook honderden activiteiten van grote natuurorganisaties in heel Nederland. Specifiek voor Activiteiten in Hilversum is er nu een handig overzicht van alles wat er te doen is in de lokale natuur!

Steeds meer mensen trekken erop uit om de lokale Nederlandse natuur te ontdekken. “Er is ongelooflijk veel aandacht voor de natuur en iedere dag worden er tientallen mooie activiteiten in Nederland georganiseerd. Helaas zijn ze niet altijd makkelijk te vinden. Met Local Nature Guide willen we ervoor zorgen dat juist ook die lokale natuuractiviteiten de aandacht krijgen die ze verdienen”, vertelt mede-oprichter Erik van Bemmel.


Juist daarom is er nu een overzichtspagina gemaakt met alle natuuractiviteiten en natuurgidsen in de buurt van Hilversum. Er worden lokale natuurgidsen getoont die de regio echt kennen. Maar ook bijvoorbeeld natuurroutes door Natuurmonumenten.


Er zijn specifieke wandelingen voor het maken van natuurfotografie, waar veel planten te vinden zijn, vogels, fietsen, cultuur en zelfs leuke wandelingen voor kids. Genoeg te vinden dus!


Ontdek lokale natuur met Local Nature Guide

Local Nature Guide heeft het grootste en meest diverse aanbod van activiteiten in de natuur van Nederland. Op basis van plaats, datum, beschikbaarheid, beoordelingen en interesses kies je altijd een natuurexcursie die bij je past.

 

Meer info:

https://localnatureguide.com/nl of https://localnatureguide.com/nl/hilversum

Social media vind je hier.

Comentários


bottom of page