top of page
  • Foto van schrijverEveline

Picknicken op de wijngaard Land & Boschzigt

Wisten jullie dat wij een lokale wijngaard hebben? Sterker nog, we hebben er 2! Een daarvan is Land & Boschzigt en valt net buiten in Hilversum in 's Gravenland. Elke vrijdagochtend geopend om even een kijkje te nemen op de wijngaard.


Proeflokaal de Serre

Tegenover de wijngaard ligt proeflokaal de Serre. Een restaurant dat uitgaat van het seizoen en van wat het land hen brengt. Letterlijk. Er ligt namelijk een enorme tuin vol fruit, groenten en kruiden. Alles wordt biologisch geteeld. Normaal gesproken kun je er terecht voor ontbijt, lunch, borrelplank en/of koffie met een taartje. Momenteel zijn ze open voor afhaal, maar vanaf 1 juni is het terras weer geopend!Picknick

Elk weekend stelt proeflokaal de Serre een picknicktas samen vol heerlijkheden, met producten van de wijngaard, de eigen tuinderijen en de winkel van Land & Boschzigt. Hierna krijg je de sleutel van de wijngaard en kun je daar je picknick nuttigen. In de tas zit bestek, plastic glazen en een vuilniszakje. Het enige wat je zelf mee moet nemen is een kleed. De tas is samengesteld voor 2 personen, maar kan desgewenst uitgebreid worden naar meer personen. Je mag zolang als je wilt op de wijngaard verblijven, als je het maar netjes achterlaat, de deur weer op slot doet en de sleutel terug brengt. Hoe romantisch?!

Wat krijg je in de picknick tas? 1 fles appelsap van de boomgaard, 1 fles (koude) wijn van de wijngaard, versgebakken brood(jes), boter, jam, kaas, ham, pesto, 2 muffins en vers fruit. Allemaal biologisch.


Meer weten?

Wat: picknick op wijngaard Land & Boschzigt

Wanneer: elke zaterdag en zondag

Tijd: zaterdag van 10.00 - 17.00 uur, zondag van 11.00 - 17.00 uur.

Prijs: € 50,00 voor 2 personen (contactloos betalen bij afhalen)

Reserveren: minimaal 24 uur van tevoren via WhatsApp: 0658795868


Wijngaard: Leeuwenlaan 34, 1243 KB 's-Graveland // www.landenboschzigt.nl/wijngaard/

Proeflokaal de Serre: Leeuwenlaan 34, 1243 KB, 's-Graveland // www.proeflokaaldeserre.nl

bottom of page