top of page
  • Foto van schrijverEveline

11 x nieuw geopend & opening soon... in Hilversum // juli & aug 2022

Een terugkerend artikel; de 'nieuw geopend & opening soon'. In dit terugkerende concept houd ik jullie op de hoogte met recent geopende hotspots in Hilversum en welke er op de planning staan. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Abonneer je dan op de nieuwsbrief, dat kan hier.


Onderaan het artikel lees je welke hotspots er hiervoor geopend zijn. Lees hieronder snel verder!Your Coffee Gijsbrecht

Your Coffee heeft een tweede vestiging geopend op de Gijsbrecht! De populaire koffiebar van Youri Erades op de Kerkstraat heeft samen met Nanda Plasschaert deze tweede hotspots geopend. Ik ben er recent geweest om alvast wat van de lunchkaart en hun heerlijke ijskoffie te proeven, meer daarover lees je hier.

Gijsbrecht van Amstelstraat 164 // https://yourcoffeehilversum.nl


Bistro Spijs

Op de voormalige locatie van Gooische Bluf (voormalig Eten bij Sidney), is Bistro Spijs geopend! Henk Schulz komt met een nieuw concept, namelijk Italian-Dutch fusion. Woensdag tot en met zondag geopend van 16.00 tot 23.00 richten zij zich vooral op het diner. Het menu vind je hieronder.

Langestraat 94 // www.bistro-spijs.nl


Rochelle Hairsalon

Een jaar geleden werd ik uitgenodigd door Rochelle Kyulu, toen nog werkzaam bij Salon B. Ik was nog op zoek naar een fijne kapster in Hilversum, dus ze kwam als geroepen. Sindsdien ben ik ook nooit meer ergens anders geweest en is Rochelle de enige die mijn haar mag doen! In deze post zie je mijn haartransformatie en begrijp je meteen waarom.

En nu heeft ze haar eigen salon geopend! Het is prachtig geworden en een vaste beauty spot van mij in Hilversum.

Naarderstraat 63 // www.rochellesalon.nl


Tante Chap

Tante Chap is een nieuwe conceptstore, geopend in de Schoutenstraat in Hilversum. Je vindt er van alles; van interieur spulletjes tot cadeau pakketten, van sieraden tot tassen. Als je langs de etalage loopt zie je al zoveel leuks, dat je heerlijk kunt rond snuffelen in deze fijne shop.

Schoutenstraat 17 // instagram


Jimix Asian Bistro

Een cocktailbar met Aziatische gerechten? I'm in! Jimix is net geopend, met een uitgebreide cocktailkaart die je kunt drinken op het terras of binnen in een mooi restaurant. Chefkok Jim zorgt voor Aziatische ten met een moderne twist.

Vaartweg 33 // https://jimix.nl


Café 't Raadtje

Nóg een cocktailbar in Hilversum! YAY, I'm all for it. Deze fijne spot is net geopend op de Langestraat en dagelijks tot ten minste 1.00 uur geopend, en in het weekend natuurlijk langer. Grote cocktailkaart, maar ook voor bier van de tap, wijn en andere drankjes kun je hier terecht.

Langestraat 132 // www.traadtje.nl


Opening Soon

De Kwekerij

De Kwekerij is aan het verhuizen van het Spoorplein, naar de oostkant van het station: Oosterspoorplein. Wat al vast staat is dat het weer een stadspark wordt, Live Hilversum Brandstore mee verhuisd en dat er plek is voor nieuwe ondernemingen... Spannend!

Oosterspoorplein // www.dekwekerijhilversum.nl


Nannes

Marco van Velthooven, eigenaar van Rex, Meddens, Fat Joe’s, G-Spot en Burger, gaat nog een vestiging openen in Hilversum. De horecaondernemer heeft onlangs de panden van Soulkitchen en Café Nul-Vijf en Dertig op de Groest gekocht. Samen wordt dit 1 horecazaak waar je kunt lunchen, borrelen, werken en op het terras kunt zitten.

Het wordt een bistro/café/bar.

Medio deze zomer vind de opening plaats.


Olala Chocola

Ohlala Chocola: een chocolade atelier, opent een vestiging hier in Hilversum. Je kunt er terecht voor (h)eerlijke ambachtelijke & handgemaakte chocolade, zoals bonbons, slagroomtruffels en aangepast op het seizoen. Daarnaast doen ze mee met het Cacao-Trace programma, een duurzaamheidsprogramma. Boeren krijgen een eerlijke prijs voor hun cacaobonen.

Openingsdatum volgt.

Gijsbrecht van Amstelstraat 161 // instagram


In Petto kaasmakerij

Binnenkort opent er een nieuwe kaasmakerij- en winkel in Hilversum. In samenwerking met lokale boeren uit Loendersland en 's Graveland worden de lekkerste kazen gemaakt. Natuurlijk afgestemd op het seizoen. Binnenkort meer...

Larenseweg 13 // www.inpettokaasmakerij.nl


Nori & Rice

Deze naam heb je waarschijnlijk al eens eerder gehoord... In tijden van de lockdown werden Annebel en Thomas bekend van hun #openraamsushi waar je hun huisgemaakte sushi onderaan hun appartement kon afhalen! En nu openen ze binnenkort hun eigen restaurant! Sushi with Dutch flair, zoals ze het zelf noemen.

Ze zitten momenteel nog volop in de verbouwing, maar je kunt hun avontuur volgen op instagram en TikTok, heel leuk om te zien! Je vindt ze op instagram en Annebel kun je hier volgen op TikTok waar ze een kijkje achter de schermen geeft.

Herenstraat 20 // www.noriandrice.com

Comments


bottom of page