top of page
  • Foto van schrijverEveline

13 x nieuw geopend in Hilversum & opening soon... // mei & juni 2022

Een terugkerend artikel; de 'nieuw geopend & opening soon'. In dit terugkerende concept houd ik jullie op de hoogte met recent geopende hotspots in Hilversum en welke er op de planning staan. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Abonneer je dan op de nieuwsbrief, dat kan hier.


Lees hieronder snel verder!


© David's Taco Pophub


David's taco pophub

Kennen jullie Hub Beach nog? Dat verstopte strandje aan het water bij Mediapark. Daar is een nieuwe hotspot gekomen! Opgezet door David de Boer, co-owner van Mediterraanse hotspot Paisan, heeft deze fijne spot geopend. Het is een pop-up tot september, waar je maandag tot en met vrijdag vanaf 12.00 terecht kunt voor je cocktails, wijn en bier met verse taco's. Fijne strandtent, in de stad deze zomer dus.

9 mei geopend.

Rudi Carellaan 9 // instagram


Balthazar kookwinkel

Ik hoor je denken: dit is toch een vaste stop op de Gijsbrecht? Dat klopt! Ze zijn enkel verhuisd. Namelijk naar een groter pand! Nog meer shoppen dus. Het is prachtig geworden! Neem snel een kijkje in hun nieuwe winkel.

1 mei geopend.

Gijsbrecht van Amstelstraat 54 // https://balthazarkookwinkel.shop
IJscuypje

Perfecte opening zo vlak voor de zomer, al zeg ik het zelf! Hét bekende ijscuypje heeft nu een vestiging tussen de Herenstraat en de Groest. Ambachtelijk schepijs, room en (vegan) sorbet ijs. Als je ze nog niet kent, raad ik je aan ze zo snel mogelijk te proeven! Elke dag geopend van 12.00 tot 21.00 uur en vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 22.00 uur.

Groest 94 // instagram


Happie Smoothie

In hetzelfde pand als ijscuypje: milkshakes, ijskoffie, smoothies, acai bowls, koffie en meer.

Geopend per 14 mei.

Groest 94 // instagram


Ohlala Macarons

Macarons in alle kleuren, geuren en smaken. Vers bereid en deze moet je echt proberen!

Nu geopend.

Gijsbrecht van Amstelstraat 192 // instagram


Muze in de Stad

In het oude pand van de Guardian op de Groest opent binnenkort het zusje van Eetcafé Muze, bij Wisseloord. Muze in de Stad wordt een theater café: een restaurant, café en een podium met plek voor cultuur, kleinkunst, live muziek en kindervoorstellingen. De verbouwing is in volle gang! Opening medio mei.

Groest 33 // Social mediaOpening soon...

Bistro Spijs

Vanaf 1 juni opent er een nieuwe bistro in plaats van Gooische Bluf (voormalig Eten bij Sidney). Henk Schulz opent er een nieuw concept, namelijk Italian-Dutch fusion. Woensdag tot en met zondag geopend van 17.00 tot 21.30 richten zij zich vooral op het diner. Heel spannend, ik ben benieuwd!

Opent medio juni.

Langestraat 94 // instagram


Your Coffee

Your Coffee gaat een tweede vestiging openen! De populaire koffiebar van Youri Erades op de Kerkstraat opent samen met Nanda Plasschaert een vestiging op de Gijsbrecht! Ze zitten nog volop in het proef- en verbouwproces, maar hopen in juni te kunnen openen.

Gijsbrecht van Amstelstraat 164 // https://yourcoffeehilversum.nl


Rochelle Hairsalon

Een jaar geleden werd ik uitgenodigd door Rochelle Kyulu, toen nog werkzaam bij Salon B. Ik was nog op zoek naar een fijne kapster in Hilversum, dus ze kwam als geroepen. Sindsdien ben ik ook nooit meer ergens anders geweest en is Rochelle de enige die mijn haar mag doen! In deze post zie je mijn haartransformatie en begrijp je meteen waarom. Een kleine primeur voor Hilversum Cityguide, want Rochelle opent deze zomer haar eigen haarsalon! YAY! Alle details blijven nog even geheim, maar ik kan niet wachten op de opening.

Wil je in de tussentijd nog een haarbehandeling plannen? Dat kan! Ze werkt momenteel op een tijdelijke kniplocatie in Hilversum, meer info daarover vind je hier.

Hilversum // Instagram


Olala Chocola

Ohlala Chocola: een chocolade atelier, opent een vestiging hier in Hilversum. Je kunt er terecht voor (h)eerlijke ambachtelijke & handgemaakte chocolade, zoals bonbons, slagroomtruffels en aangepast op het seizoen. Daarnaast doen ze mee met het Cacao-Trace programma, een duurzaamheidsprogramma. Boeren krijgen een eerlijke prijs voor hun cacaobonen.

Openingsdatum volgt.

Gijsbrecht van Amstelstraat 161 // instagram


Nannes, zomer 2022

Marco van Velthooven, eigenaar van Rex, Meddens, Fat Joe’s, G-Spot en Burger, gaat nog een vestiging openen in Hilversum. De horecaondernemer heeft onlangs de panden van Soulkitchen en Café Nul-Vijf en Dertig op de Groest gekocht. Samen wordt dit 1 horecazaak waar je kunt lunchen, borrelen, werken en op het terras kunt zitten.

Het wordt een bistro/café/bar.

Medio deze zomer vind de opening plaats.


De Kwekerij

De Kwekerij is aan het verhuizen van het Spoorplein, naar de oostkant van het station: Oosterspoorplein. Wat al vast staat is dat het weer een stadspark wordt, Live Hilversum Brandstore mee verhuisd en dat er plek is voor nieuwe ondernemingen... Spannend!

Oosterspoorplein // www.dekwekerijhilversum.nl


In Petto kaasmakerij

Binnenkort opent er een nieuwe kaasmakerij- en winkel in Hilversum. In samenwerking met lokale boeren uit Loendersland en 's Graveland worden de lekkerste kazen gemaakt. Natuurlijk afgestemd op het seizoen. Binnenkort meer...

Larenseweg 13 // www.inpettokaasmakerij.nl

Comentários


bottom of page