top of page
  • Foto van schrijverEveline

Libris Voorhoeve start #ikleesthuis

Bijgewerkt op: 7 nov. 2020

"Als je niet naar buiten kan, dan haal je de wereld toch binnen?"

Dat was de gedachte van Libris Boekhandel Voorhoeve. Ze zijn nog wel open, naar aangepaste openingstijden, maar de webwinkel is 24/7 geopend.

Nu we de komende weken thuis blijven, hoeven we ons gelukkig nog steeds niet te vervelen. Er zijn ontzettend veel leuke, lekkere én leerzame boeken om deze weken thuis door te komen. Daarmee lees je de mooiste verhalen, kook je de lekkerste gerechten en houd je je kennis op peil. De medewerkers van Libris Voorhoeve hebben de leukste boeken voor je op een rijtje gezet. Deze vindt je online en kun je bestellen. Naast boeken, vind je er ook nog een assortiment aan gezelschapsspellen, tijdschriften, puzzelboekjes en cadeauartikelen.


Hoe werkt het? Je kunt je boeken online bestellen via de website, bellen naar 035-6217282, mailen naar info@boekhandelvoorhoeve.nl of via WhatsApp op 0633425989. Vermeld bij iedere bestelling altijd je naam en adresgegevens en hoe we je het beste kunnen bereiken (email/sms/telefoon). Vervolgens wordt je boek de volgende dag bij jou thuis bezorgd.

Pssst... wil je gratis bezorging? Gebruik dan de code IkLeesThuis. Kijk hier voor meer info.


Deel het boek wat je op dit moment aan het lezen bent via de socials met de hashtag #ikleesthuis en inspireer andere lezers!Kerkstraat 77-79, 1211 CM // www.libris.nl

Comments


bottom of page