top of page
  • Foto van schrijverEveline

Koningsnacht in Hilversum

Koningsnacht kan eindelijk weer goed gevierd worden, zonder lockdown, zonder maatregelen, maar weer ouderwets gezellig. In Hilversum staan veel leuke feestjes gepland om dit te vieren. Lees hieronder wat er te beleven is in de nacht van dinsdag 26 april 2022.

Wil je weten wat er te doen is op Koningsdag in Hilversum? Kijk dan hier.Terug Naar Toen Kingsnight Special

19.00 - 1.00 uur, Groest

Koningsnacht wordt gevierd op de Groest in samenwerking met T.N.T.: Terug Naar Toen. Lekker dansen en meezingen met de lekkerste hits van toen. Denk aan 'Vamos a la playa' en een beetje Hazes. Gratis Entree. Toegang is 18+.


Koningsnacht in de Biersteeg

20.00 - 1.00 uur, Biersteeg

Koningsavond Dudok Arena

18.15 - 0.00 uur, Arena 303

In de Dudok Arena is Koningsavond Hilversum georganiseerd door Maestro Entertainment. Koningsavond Hilversum wordt een muziekfeest met onder andere de band Black Tie Monkey Squad met een spetterende lichtshow, Nick Koot en John West. Martin Warmerdam voor wat Hollandse glorie, waarna Trafassi het dak er af blaast met zijn Tropische hits! Tickets kosten €22,50 en kun je hier bestellen, inclusief voorverkoop van muntjes voor je drankjes. Het feest is voor 18 +.


Kings & Queens of the Night bij Rex

23.00 - 5.00 uur, Club Rex, Groest 23

Rex heeft dit jaar een Kingsnight special voor de kings en queens van de club! De line-up is onder andere: Max Kilian, Mike Rock, The Hoff, Johnny Deff en Boya. Tickets in de voorverkoop kosten € 7,50, aan de deur € 10,-. Je kunt je tickets hier kopen.


Kommentare


bottom of page