top of page
  • Foto van schrijverEveline

Festival voor Nieuwsfotografie met een speciaal live programma bij Museum HilversumDonderdag 3 maart is het zover: dan start het Festival voor Nieuwsfotografie met een speciaal live programma in samenwerking met Museum Hilversum! 3 maart is er een #PodiumMH met winnaars van de Zilveren Camera die zich aan jou voorstellen.

Ben je Vriend van het museum of heb je een museumkaart? Dan kun je gratis deelnemen aan het festival als je je hier aanmeldt o.v.v. de avond.

Check het programma hieronder:


Festivaldag op 26 maart

Tijdens het festivaldag is er een breed programma, denk aan:

  • meedoen aan het MediaLab Straat- en architectuurfotografie.

  • ‘Het loket van Prüst’ geopend. Tussen 11.00 en 14.00 uur kun je bij Marc Prüst terecht met al je vragen over het editen van je werk, portfolio en maken van een boek. Aanmelden kan op de dag zelf. Neem vooral je foto’s mee!

  • Verder staat deze dag in het teken van het predicaat Bondsmeesterklasse (BMK). In de ochtend lichten deelnemers hun werken toe aan de verschillende juryleden, deze is voor het eerst openbaar! In de middag kun je bij de besluitvorming van de jury aanwezig zijn.

  • En museumdirecteur Stef van Breugel leidt je rond over de tentoonstelling De Zilveren Camera.

Het programma is grotendeels gratis en met een geldig museumticket te bezoeken, met uitzondering van de onderstaande activiteiten:


Programma slotweekend 1 en 2 april:


 

Meer info:

Museum Hilversum, Kerkbrink 6, 1211 BX Hilversum


Comentários


bottom of page