top of page
  • Foto van schrijverEveline

7 x de lekkerste kaasfondue in Hilversum

Bijgewerkt op: 29 dec. 2022

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar zodra het weer kouder wordt, krijg ik zin in bepaalde gerechten. Zo ook kaasfondue. Naast het feit dat het onwijs lekker is, is het ook gezellig. Ideetje voor (tussen) deze feestdagen?

Hieronder heb ik een lijstje samengesteld met de lekkerste kaasfondue die je kunt halen in Hilversum. Kant-en-klare pakketten, maar ook waar je je eigen pakket kunt samenstellen. Lees snel verder:


Puur Smaeck

Restaurant Puur Smaeck heeft in tijden van aanscherping van de coronamaatregelen ook dit jaar weer Kaasfondue To Go. Kaasfondue (wordt geserveerd met crudités en desembrood) kost €15,00. Supplement truffel voor in de kaasfondue is €5,00 extra. Te bestellen vanaf 12.00 tot 19.30 uur via 035-6232540.

Kampstraat 18-20, 1211 GE // www.puursmaeck.nl


Wijnbar Vintage

Liever uit eten voor je kaasfondue? Het zusje van Puur Smaeck; wijnbar Vintage, is gewoon de kaasfondue te bestellen. Lekker aan de bar of een tafeltje, inclusief een goede wijn uiteraard!

Spoorstraat 65, 1211 GA // www.wijnbarvintage.nl


De Open Keuken

Bij De Open Keuken is er niet 1, niet 2, nee, ook niet 3. Maar 4 opties kazen! Er is keuze uit Zwitserse kaas Helvetti of Bellevue, keuze uit geitenkaas of keuze uit schimmelkaas. Alle porties zijn 300 gram kaas inclusief 150 gram groentegarnituur, 150 gram brood, cornichons en zilveruitjes. Bij de Bellevue krijg je er ook nog 150 gram vleeswaren bij. Prijzen variëren tussen de €17,00 - 18,50. Online te bestellen.

Laanstraat 31, 1211 HG // www.deopenkeuken.nl


Kaaswinkels

Stel je liever je eigen kaasfondue samen? Dat kan ook. De lekkerste kaas voor je kaasfondue vind je hier:


© Echte Liefde

Echte Liefde kaas & delicatessen

Naast dat je er je zakje kaas kunt halen voor je kaasfondue, heeft Echte Liefde ook een heel lekker pakket samengesteld voor je kaasfondue. Namelijk een compleet pakketje voor twee, met: vers geraspte fonduekaas, een fles Comte de Bergon, brood en een handig recept. Je kunt deze ophalen op thuis laten bezorgen met €3,00 bezorgkosten. Het fonduepakket kost €22,50.

's-Gravelandseweg 3, 1211 BN // www.echteliefdekaas.nl


Alexanderhoeve

Bij Alexanderhoeve is Seinhorst kunnen ze ook een heerlijk kaasfondue pakketje voor je samenstellen. Ze adviseren je op basis van je smaak; liever wat pittiger of juist milder. Een leuke bijkomstigheid: je kunt sparen op je HoeveKaart; voor elke €5,- die je besteedt ontvang je 1 HoevePunt. Hiermee kun je sparen voor leuke cadeaus!

Seinstraat 102, 1223 DC Hilversum // https://hilversum.alexanderhoevekaas.nl


Kaaskamer Hooi en Klomp

Bij Kaaskamer Hooi en Klomp op de Gijsbrecht kunnen ze je ook voor goed advies voorzien. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een traditioneel Frans pakketje met Emmentaler en Gruyère. Of juist een wat pikantere Zwitserse variant met Vacherin Fribourgeois en Gruyere. Alles is mogelijk in overleg.

Gijsbrecht van Amstelstraat 182 c, 1214 BD // www.hooienklomp.nl

Hugo van der Graaf - Kaas & Noten

Voor allerlei soorten kaas voor in je kaasfondue kun je shoppen bij Hugo de Graaf in de Kerkelanden. Ze hebben niet alleen de kaas, maar ook alle recepten voor je. Deze kun je hier vinden.

Kapittelweg 141, 1216 HX // www.kaasopmaat.nl


Comments


bottom of page