top of page
  • Foto van schrijverEveline

4 x hotspot met open haard in Hilversum

Bijgewerkt op: 10 dec. 2021

Nog een voordeel van de koude wintermaanden; lekker knus met vrienden, je gezin of lover een cozy dagje/avond inplannen.

Lekker borrelen of warme chocolademelk drinken bij de open haard. Heb je er thuis geen of wil je ergens heen om lekker te borrelen? Deze 4 hotspots in Hilversum hebben een open haard!


© Dudockx

Dudockx Bar & Kitchen In de zomer de ideale hotspot aan het water met een heerlijk groot terras. Maar ook in de koudere maanden kun je hier heerlijk vertoeven. In de lounge voor het restaurant met bar kun je bij de open haard opwarmen met een lekker glas rode wijn of een warme kop chocolademelk.

Vreelandseweg 50, 1216 CH // dudockx.nl© Foodhall Mout

Foodhall Mout

Mout is, terecht, één van de populairste hotspots in Hilversum. Met de vele keuze uit keukens, de vele zithoekjes en gezellige sfeer. Naast de fijne zithoeken in de serre, op het terras, aan de lange eettafels of zelfs boven, is er ook een hele populaire hoek vlakbij de bar. De plek met open haard. Zo fijn om hier op te warmen met vrienden en een glas bier van de Gooische bierbrouwerij.

Marktplein 1, 1211 DZ // www.mouthilversum.nlProeflokaal de Serre

Proeflokaal de Serre

Deze hidden gem net op de rand van Hilversum, net in 's Graveland, heb ik al vaker als favoriet genoemd. En deze spot heeft in de koude dagen ook heerlijk de open haard aan. Na een wandeling kun je hier terecht voor een glas wijn van eigen wijngaard of een kop warme drank.

Leeuwenlaan 34, 1243 KB 's-Graveland // www.proeflokaaldeserre.nl© Restaurant Vliegveld

Restaurant Vliegveld

Eerst lekker over de Hoorneboegse heide wandelen of een wandeling door Laapersbos om vervolgens lekker op te warmen bij de open haard van restaurant Vliegveld. Of leuk om met kids lekker vliegtuigen te bekijken!

Noodweg 43, 1213 PW Hilversum // https://restaurantvliegveldhilversum.nl

Commentaires


bottom of page