top of page
  • Foto van schrijverEveline

Halloween in Hilversum 🎃

Ondertussen weten jullie wel dat de herfst mijn favoriete seizoen is. Nog iets wat daarbij hoort is spookyseason!

28 oktober wordt gezien als Halloweennight in het weekend en op 31 oktober is het officieel Halloween waarbij kinderen langs de deuren kunnen voor trick & treat. Wil je zelf mee doen of laten weten dat jouw huis mee doet? Meld je dan aan bij deze Facebookpagina.


Halloween in het centrum van Hilversum

Op zaterdag 28 oktober is er een Halloween parade in het centrum van Hilversum! Allemaal Halloween karakters komen langs in de stad. In het centrum en Hilvertshof.

De Halloweenparade is om 16.00, 17.00 en 18.00 uur, de meet and greet met de karakters zijn om 15.30 en 17.30 uur. Gratis toegang.

28 oktober / Centrum Hilversum & Hilvertshof

Hilvertshof Halloween - Walk-through experience

In Winkelcentrum Hilvertshof is er een angstaanjagende Halloween Walk-through experience! Van 7 tot en met 29 oktober 2023 kun je op woensdagen, zaterdagen en zondagen tussen 12.00 en 17.00 uur terecht voor deze spooky experience. Na een aankoop van minimaal €10 euro in 1 van de winkels in Hilvertshof, heb je op laten zien van de bon 2 tickets voor 2 personen. Adviesleeftijd is 12+.

Tot en met 29 oktober / Groest 86 / website


Halloween Flight Night

Kidsproof Halloween vieren? Dat kan! Op 28 oktober van 18.00 tot 22.00 uur kun je bij Flight Deck 53 met kids jumpen, met de Griezel Crew op Flight Night Halloween. Live DJ’s draaien live beats tijdens Flight Night Halloween. Verkleden is niet verplicht, maar heb jij tijdens Flight Night Halloween het beste kostuum? Dan krijg je van Flightdeck een cadeaubon voor 2 personen t.w.v. €35,00! Leeftijd: vanaf 6 jaar.

28 oktober / Bosdrift 53 / website


Movienight

In de lokale bioscopen van Hilversum is op beide locaties stil gestaan bij Halloween. Zowel Vue Cinemas als Filmtheater Hilversum hebben spooky movies klaar staan.

Vue: op Halloweennight, 28 oktober, draaien ze vier films: Saw X, The Exorcist: Believer, Five Nights at Freddy's en The Nun 2.

Langgewenst 20 / website

Filmtheater Hilversum: op 31 oktober viert Filmtheater Hilversum de 40th anniversary extended edition van 'The Shining' van Stanley Kubrick! Deze duurt 144 minuten en is een gerestaureerde versie.

Herenplein 5 / website

Comments


bottom of page